A Tecnotempo Apnea Diver 1000 Mt. Professional Sub óra egy igazi műszaki csoda, amely kiváló minőségű anyagokkal és lenyűgöző teljesítményekkel büszkélkedhet. Néhány kiemelkedő tulajdonsága:

  • Kifinomult Megjelenés: Az óra a rozsdamentes acél tok és a szilikon szíj elegáns kombinációjával rendelkezik. A tok átmérője 46 mm (korona nélkül), és a vastagsága 18 mm, így egy hangsúlyos megjelenésű óra, amely azonnal magára vonzza a figyelmet.

  • Minőségi Szerkezet: Az óra hajtásában egy Seiko NH35 automata szerkezet található, ami 24 köves és 41 órájárástartalékkal rendelkezik. Ez garantálja az idő pontos mérését és a megbízhatóságot a mindennapi használat során.

  • Mélytengeri Képességek: A Tecnotempo Apnea Diver óra akár 1000 méter mélységig is vízálló, így a búvárok és mélytengeri felfedezők ideális társa lehet. Az egyirányú előlap és a lumineszcens indexek és lünetta lehetővé teszik az idő könnyű nyomon követését sötét vagy mélyvízi környezetben.

  • Rendkívüli Tartósság: A rozsdamentes acél tok és a zafír kristály védőüveg ellenáll az élet mindennapi kihívásainak. Az automata hélium kioldó szelep biztosítja, hogy az óra még extrém mélymerüléseknél is tökéletesen működjön.

  • Kényelem és Stílus: A 24 mm-es szilikon szíj kényelmes viseletet biztosít, miközben a csavarozható korona lehetővé teszi az idő beállítását és a vízállóság megőrzését.