Barion Pixel
45 000 Ft

Swatch

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Swatch karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.06.14.
Adatlap
  • Modell Moonswatch
  • Nem férfi
  • Vízállóság 30 méter – 3 bar – 3ATM
  • Fizetési mód átutalás, utánvét
  • Szállítási mód Foxpost, futárszolgálat, posta

Swatch

Eredeti FÉRFI Swatch karóra IRONY, a The Chrono családból!

  • – Dátum mutató – Sötétben világít.- Alumínium házzal és svájci gyártmányú precíziós kvarccal.- Svájci technológiával és kvarcmechanizmussal rendelkeznek a maximális pontosság érdekében.- 30 méterig vízálló.

Swatch

Dr. hc Nicolas G. Hayek (1928–2010), svájci állampolgár, a Swatch Csoport igazgatótanácsának elnöke és megbízottja 1986-tól 2010-ig. NG Hayek, a csoport 1980 óta stratégiai tanácsadója meghatározta az egyesülés irányelveit. az ASUAG-SSIH munkatársa, és kidolgozta a Csoport jövőbeli stratégiáját. A Neuchâtel és a Bologna egyetemek tiszteletbeli doktorátust adtak neki. NG Hayek emellett a Hayek csoport igazgatóságának elnöke volt, amelynek alapítója volt, és amely alkalmanként szolgáltatásokat nyújt a Swatch csoport számára. NG Hayek az EPFL tanácsadó testületében (Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne) működött, és az Európai Unió ideiglenes tanácsadó testületének tagja.

NG Hayek úr az osztrák kormánytól elnyerte a „”Grosses Ehrenzeichen mit Stern”” megkülönböztetést, Franciaország királya pedig kinevezte a „”Légion d’honneur tisztségviselőnek”” és a „”Commanddeur de l’Ordre des Arts et des Lettres”” -nek. Biel-Bienne és Meisterschwanden (Aargau) tiszteletbeli állampolgárává nevezték ki. 2007 januárjában NG Hayek elnyerte a Svájci Életdíjat, amelyet először adtak ki.

2008-ban NG Hayek alapította a Belenos Clean Power Holding Ltd-t, amelynek elnöke és megbízottja volt. NG Hayek a csoporton kívül más végrehajtó vagy felügyeleti tevékenységet nem végzett.

Forrás: https://www.swatchgroup.com/en/swatch-group/swatch-group-history

#swatch #moonswatch #moon #swatchkaróra #swatchóra #karóra

karóra adás-vétel