Barion Pixel
4 500 000 Ft

Rolex Oyster Perpetual Datejust 36mm ÚJ!

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Rolex karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.08.12.
Adatlap
  • Nem női
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 36 mm
  • Gyártási év 2022
  • Garancia 60 hónap
  • Működése automata
  • Szíj fajtája acél
  • Vízállóság 100 méter – 10 bar – 10ATM
  • Szállítási mód személyes átvétel

Rolex Oyster Perpetual Datejust 36mm ÚJ!

Case: Diameter: 36 mm. Stainless steel. 18k white gold fluted bezel. Monobloc middle case. Screw-down case back and winding crown. Twinlock double waterproof system. Waterproof to 100 metres / 330 feet. Dial: Silver with sunray finish. Cyclops lens over the date. Highly legible Chromalight display with long-lasting blue luminescence. Scratch-resistant sapphire crystal. Movement: Perpetual, mechanical, self-winding. Calibre 3235, manufacture Rolex. Precision of -2/+2 sec/day, after casing. Paramagnetic blue parachrom hairspring. High-performance paraflex shock absorbers. Bidirectional self-winding via perpetual rotor. Superlative chronometer (COSC + Rolex certification after casing). Power reserve of 70 hours. 31 jewels. Frequency: 28.800 vibrations per hour. Bracelet: Stainless steel. Jubilee, five-piece links. Folding oysterclasp with easylink 5 mm comfort extension link.

Rolex

Magát a márkát és a mögötte duzzadó cégóriást kifejezetten üzleti vállalkozásként, profitszerzés céljából alapította 1905-ben, Angliában, a német származású Hans Wilsdorf. Az igencsak tehetséges fiatal üzletember, nyilván rendelkezett órás múlttal, de nem találunk sem mögötte, sem a cége (cégei: Tudor) mögött sok évtizedes, akár évszázados, családi hagyományokban tovább öröklődő órás gyökereket. Annál inkább találunk tevékenysége nyomán virágzó üzleti sikereket, és mind a mai napig megtapasztalhatjuk azt a tökéletességre törekvést, amely minden Rolex órát jellemez.

Ami bevált azon minek válltoztatni!? Rolex

A márka legtöbb modellje alig változtott az elmúlt 50 évben. Ami bevált, azon nem kell variálni, legfeljebb finomítani, ahogy a Rolex is teszi, a kerámia lunettával, a szerkezetek folyamatos fejlesztésével, azzal, hogy az óráikhoz használt aranyat vagy acélt a saját kohóiban állítja elő. A Rolex leginkább a vízálló, avagy a búvárórák világában alkotott maradandót és volt úttörője annak a folyamatnak, aminek köszönhetően ma kapható olyan szériában gyártott óra, amely akár 3900 méter mélységben is működőképes marad. Nem meglepő módon azt is pont Rolex gyártja. Nem mintha bárkit fenyegetne a veszély, hogy félúton a Mariana – árok feneke felé jó lenne, ha tudná mennyi a pontos idő, de a megfelelő órát viselve, ma már ez sem lehetetlen. A cég pedigréjét emeli azon tény is, hogy a Rolex egyike azon 3, e TOP 10-ben szereplő márkának, amelyek jelenleg is kvázi magánkézben vannak. A Rolex tulajdonosa a Hans Wilsdorf Alapítvány.

További információért kattints a cikkre: ITT

#rolex #datejust #airking #submariner #milgauss

karóra adás-vétel