Barion Pixel
140 000 Ft

Mathey – Tissot Svájci karóra

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Mathey-Tissot karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.09.17.
Adatlap
  • Stílus búvár
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 42 mm
  • Gyártási év 2021
  • Garancia 34 hónap
  • Vízállóság 100 méter – 10 bar – 10ATM
  • Fizetési mód átutalás, készpénz, utánvét
  • Szállítási mód Foxpost, posta, személyes átvétel

Mathey – Tissot Svájci karóra

Egy látványos diver chronograph modell a Mathey-Tissot legújabb kollekciójából. A panda stílusú számlapot az árnyalt mélykék szín teszi igazán különlegessé. A 100 méteres vízállóságra a menetes korona, menetes és megerősített hátlap, illetve a nyomógombzárak a biztosíték. A lumineszkáló mutatók segítségével az idő a sötétben is jól leolvasható a számlapról.

 

Full sett vásárlása esetén az ára 160.000 ft.

 

Mathey-Tissot

A Mathey-Tissot óragyártó céget 1886-ban alapították Les Ponts-de-Martelben, egy svájci faluban. A cég egész története során soha nem árulta el saját hagyományait. Mathey-Tissot azonnal felkeltette a nagyközönség figyelmét pontosságával és észrevétlen, elegáns órasziluettjeivel. A cég kezdettől fogva másfél és fél órát csipogó átjátszó kronométerek gyártására specializálódott. Az igazi népszerűség azonban az első világháború idején érte el a céget.

Mathey-Tissot órák

Abban az időben nagy állami megrendelést kapott, hogy órákat gyártson az amerikai csapatok és a brit haditengerészet számára. A megrendelés teljesítéséhez megvásárolták a gyárat. Ennek eredményeként születtek meg a berni országos svájci kiállításon Grand Prix-ben részesült kronográfok. A Mathey-Tissot órák csak kézzel készülnek. A szállítószalagos gyártással ellentétben ez a módszer további minőségellenőrzési intézkedéseket tesz lehetővé.

Mathey-Tissot órák

A Mathey-Tissot a cég alapításának napjától független vállalkozás. Emiatt a cég kis mértékben kiemeli azokat a márkákat, amelyek az elmúlt években nagy nemzetközi konszernek tulajdonába kerültek. Oroszországban ennek a márkának az órái 2007-ben jelentek meg. A márka azonban nem kerülte el a figyelmet, és rövid időre megtalálta a saját rését az oroszországi órapiacon.

E. Mathey-Tissot

A Mathey-Tissot kollekció férfi és női karórákat tartalmaz. Minden Mathey-Tissot modell kifinomult eleganciával és feltűnésmentes elegánssággal rendelkezik. Könnyen kombinálhatók bármilyen stílussal, ami különösen észrevehetetlent ad.

Forrás:ITT

#matheytissot #tissot #karóra

karóra adás-vétel