Mathey-Tissot

A Mathey-Tissot óragyártó céget 1886-ban alapították Les Ponts-de-Martelben, egy svájci faluban. A cég egész története során soha nem árulta el saját hagyományait. Mathey-Tissot azonnal felkeltette a nagyközönség figyelmét pontosságával és észrevétlen, elegáns órasziluettjeivel. A cég kezdettől fogva másfél és fél órát csipogó átjátszó kronométerek gyártására specializálódott. Az igazi népszerűség azonban az első világháború idején érte el a céget.

Mathey-Tissot órák

Abban az időben nagy állami megrendelést kapott, hogy órákat gyártson az amerikai csapatok és a brit haditengerészet számára. A megrendelés teljesítéséhez megvásárolták a gyárat. Ennek eredményeként születtek meg a berni országos svájci kiállításon Grand Prix-ben részesült kronográfok. A Mathey-Tissot órák csak kézzel készülnek. A szállítószalagos gyártással ellentétben ez a módszer további minőségellenőrzési intézkedéseket tesz lehetővé.

Mathey-Tissot órák

A Mathey-Tissot a cég alapításának napjától független vállalkozás. Emiatt a cég kis mértékben kiemeli azokat a márkákat, amelyek az elmúlt években nagy nemzetközi konszernek tulajdonába kerültek. Oroszországban ennek a márkának az órái 2007-ben jelentek meg. A márka azonban nem kerülte el a figyelmet, és rövid időre megtalálta a saját rését az oroszországi órapiacon.

E. Mathey-Tissot

A Mathey-Tissot kollekció férfi és női karórákat tartalmaz. Minden Mathey-Tissot modell kifinomult eleganciával és feltűnésmentes elegánssággal rendelkezik. Könnyen kombinálhatók bármilyen stílussal, ami különösen észrevehetetlent ad.

Forrás:ITT

#matheytissot #tissot #karóra

karóra adás-vétel