Barion Pixel
50 000 Ft

Luminox

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Luminox karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.06.01.
Adatlap
 • Stílus búvár
 • Nem férfi
 • Számlap típusa analóg
 • Óratok átmérője 40 mm
 • Gyártási év 2022
 • Garancia 2024.1220 hónap
 • Funkciók 12 órás, forgatható lünetta, hét napja, világító számlap
 • Működése kvarc
 • Szíj fajtája kaucsuk
 • Vízállóság 100 méter – 10 bar – 10ATM
 • Limitált széria nem
 • Fizetési mód átutalás
 • Szállítási mód posta

Luminox

Eladó luminox 7 hónapos megkimélt kihasználatlanság miatt számlával garanciával. 

Luminox

1989 A Luminox (a Lumi latinul fényt, míg a Nox latinul éjszakát jelent) 1989-ben született, az elkötelezettségtől vezérelve, hogy a csúcstechnológiát képviselő lumineszcenciát és olvashatóságot kínálja a nagy teljesítményű sportórák sorában.

Azóta a Luminox órák megvilágítási technológiáját Luminox Light Technology (LLT) néven emlegetjük.

1992 Nick North, a nyugati parti kutatásért, fejlesztésért, tesztelésért és értékelésért (RDT&E) felelős helyettes tiszt (AOIC) a Luminox alapítójával, Barry Cohennel együtt azon dolgozott, hogy kifejezetten a Navy SEAL-ek számára fejlesszenek ki egy órát, és megszületett a Navy SEAL óra.

1994 Miután a Luminox biztosította az órákat a SEAL-eknek, több elit egység vette fel közvetlenül a kapcsolatot a márkával, köztük az amerikai parti őrség, a New York-i rendőrség, a szingapúri légierő, az izraeli különleges katonai erők és számos más rendvédelmi csoport.

1998-ban a Luminoxot megkeresték az amerikai légierő pilótái, akik az F-117 Nighthawk™ lopakodó vadászrepülőgépet vezetik. Ebből a kezdeti kapcsolatfelvételből egy világméretű licencszerződés lett a Lockheed Martin időmérők gyártására.

2002 Az amerikai bob- és szkeletoncsapatok hat érmet nyernek a Salt Lake City-i téli olimpiai játékokon. A csapatok a Luminox Navy SEAL Colormark 3001 és 3957 márkanevű órákat viselték.

2003 A Luminox megnyitja első monomárkás üzletét Tokióban. A Luminoxnak immár négy monomárkás üzlete van Japánban.

2005 A Luminox megalkotja az első Lockheed Martin SR-71 Blackbird™ Limited Edition órákat.

2007 A Navy SEAL Colormark 3051 sorozat bevezetése – az eredeti Navy SEAL órák továbbfejlesztése – hamarosan a Luminox legkelendőbb karórasorozatává válik.

2008 A Luminox világszerte több mint 50 országra terjeszti ki jelenlétét, és valóban globális márkává válik.

2009 A Luminox együttműködik Scott Cassell terrorizmusellenes szakértővel és tenger alatti felfedezővel. Cassell profi búvár, és a Luminox órákat alapvető búvárfelszerelésének részeként használja.

2010 A Luminox büszkén mutatja be az 50 bar (500 méter / 1500 láb) Deep Dive Automatic sorozatot – a komoly búvárok számára nélkülözhetetlen felszerelés és a profik által használt, tanúsított óra – amely megfelel a búvárórákra vonatkozó ISO 6425 szigorú és rendkívül magas szintű szabványoknak.

2011 Az első Luminox RECON sorozat bevezetése a Point Man 8820 modellel.

2015 A Luminox elindítja a Luminox Special Operations Challenge (LSOC) versenyt: a Luminox az örökségének tiszteletére együttműködik a Navy SEAL nyugdíjas katonáival, hogy a civileknek lehetőséget adjon arra, hogy egy napra úgy edzhessenek, mint egy Navy SEAL.

2017 Új svájci gyártmányú törvény: Az új Swiss-Made törvény 2017 januárjától lépett hatályba, és a Luminox összes órája továbbra is megfelel az új Swiss-Made előírásoknak.

2018 A Luminox az Izlandi Kereső- és Mentőszövetség (ICE-SAR) hivatalos partnerévé nevezik ki. Ennek a partnerségnek az ünneplésére és megünneplésére a Luminox egy különleges ICE-SAR Arctic sorozatot hozott létre.

2020 A Luminox bejelentette történelmi partnerségét Bear Grylls-szel, a túlélés és a szabadtéri kalandok világszerte legelismertebb arcával, és bemutatja a teljes Luminox X Bear Grylls kollekciót.

Forrás:ITT

#luminox #luminoxkaróra #luminoxwatch #karóra

karóra adás-vétel