Barion Pixel
99 000 Ft

Invicta Venom Black Limited

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Invicta karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.01.06.
Adatlap
  • Stílus sportos
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 52 mm
  • Működése automata
  • Szíj fajtája acél
  • Limitált széria igen
  • Fizetési mód átutalás, utánvét
  • Szállítási mód személyes átvétel

Invicta Venom Black Limited

Eladó a képeken látható hibátlanul működő Invicta Venom Black Limited karóra! Sajnos a doboza már nincs meg, de az összes szem meg van hozzá!
Az ár minimálisan alkuképes!

Testvérek, Főnökök, Báttyák kíméljenek!!!

Csere nem érdekel!!!!

 

Invicta

Mi az Invicta Watch Team?

A latinul „legyőzhetetlent” jelent, az Invicta órákat valóban 1837-ben hozták létre. Raphael Picard alkotó kiváló minőségű svájci órákat akart készíteni megfizethető áron. A szervezet hátterét a svájci La Chaux-p-fonds-ban kezdte, amely az óragyártási erőfeszítései miatt jól ismert ingatlan.

A svájci órákat a bolygó több területe is nagyon megkívánta, az Invicta órákat pedig elismerésként szerezték be. A név több mint egy évszázadon keresztül ismert és sikeresebb volt. Az Invicta órák nyilvántartásában valami állandó maradt: a vintage Invicta órákat minőségükről és gyönyörű dizájnjukról ismerik el. Ez ma is igaz, mert száz évvel ezelőtt volt.

Sajnos az 1970-es évek „kvarctámadása” kikényszerítette a képből a használt Invicta órákat . Használt Invicta órák teljesen eltűntek. Úgy tűnt, hogy az Invicta órák hosszú története végre a végéhez ért.

Az Annals of Invicta Watch Group, ma

Az ígéretes az, hogy az Invicta Watch Team évkönyvei nem fejezik be az 1970-es évek használatát. 1991-ben az eredeti Invicta óra cím leszármazottai megreformálták a szervezetet. Manapság az Invicta óracsapat arra összpontosít, hogy kiváló minőségű órákat szerezzen Önnek, amelyek még mindig olcsók és lenyűgöző kialakításúak – pontosan ugyanazt az elkötelezettséget, amelyről az Invicta Watchot több mint egy évszázaddal ezelőtt elismerték.

„1837-ben az Invicta kézzel készített első óráit azzal a felfogással, hogy jó svájci órákat mérsékelt áron lehet szállítani. Napjainkra, ugyanezen őrült természettől vezérelve, az egykor kis cég egy tűzokádó szörnyeteggé változott, amelyet a szerelmesek imádnak, de félnek a megmaradt óragyártó ipartól. 1991-ben az Invicta család leszármazottai a cég alapelve alapján újraalapították a gyártó holding ügynökséget. Lázadó lelkesedéssel könnyen belátták, hogy az Invicta az óravásárlási közösség jelentős részét képezheti, amelyet mások mindig figyelmen kívül hagytak, példátlan módon használva az általuk áhított jó svájci minőséget, jóval elérhető áron. Tizenhárom évvel később,- Invicta Watch webhely, 2006. július

Invicta órák

Manapság az Invicta órák egyre elismertebbek. Az Invicta Watch Team számos különféle típusú és fajta gyönyörűen megtervezett órával arra törekszik, hogy a lehető leghatékonyabb legyen olyan áron, amelyet bárki megengedhet magának. Az Invicta Watch Team a legmodernebb technológiát, valamint a leghatékonyabb alkatrészeket alkalmazza órái elkészítéséhez, beleértve a tükröződésmentes zafírkristályokat is.

A különféle termékekkel az Invicta Watch Team bármit kínál, ami mindenkinek tetszeni fog. Az Angel, Pro Diver és Elite kollekciók az Invicta Watch Team legszélesebb körben használt kollekciói. Az Invicta Watch Team minden évben arra törekszik, hogy egyedi, gyönyörűen elkészített órákat készítsen a gyártásból az ügyfelek számára.

Ami a minőséget illeti, az Invicta Watch Team minden bizonnyal a lehetséges bizalom címe. Miért ne lenne mindenkinek lehetősége kiváló minőségű, gondosan megtervezett, gyönyörűen elkészített svájci órák kezelésére? Ez az Invicta célja, ráadásul tökéletesen cselekszenek.

Végül az Invicta Watch Team az óragyártó üzletág leggyorsabban bővülő címei közé tartozik. Az Annals of Invicta Watch Team, valamint az általuk készített órák minősége önmagáért kell, hogy beszéljen. Az Invicta Watch Team egy olyan cím, amelyben megbízhat a kiváló minőségű, stílusos órákért.

Forrás:ITT

#invicta #invictakaróra #invictawatch #karóra

karóra adás-vétel