Barion Pixel
25 000 Ft20 000 Ft

Fossil FS5384 férfi karóra

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Fossil karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.11.19.
Adatlap
 • Modell FS5384
 • Stílus hétköznapi
 • Nem férfi
 • Számlap típusa analóg
 • Óratok átmérője 44 mm
 • Működése kvarc
 • Szíj fajtája acél
 • Vízállóság 50 méter – 5 bar 5ATM
 • Limitált széria nem
 • Fizetési mód átutalás, készpénz, utánvét
 • Szállítási mód Foxpost, személyes átvétel

Fossil FS5384 férfi karóra

Nyáron vásároltam az órát, kihasználatlanság miatt szeretném továbbadni. Pár használatból adódó karc van azon kívül tökéletes az óra. Szállítás megoldható.

Meghatározás: Férfi

Súly: 119g

Átlagos, vastagság:  44 mm, 10 mm

Vízálló: 50 M – zuhanyzás

Tok: Acél

Üveg: Ásványi

Pánt: Acél

A rögzítés típusa: Billenő

Csukló kerülete: 16 – 21 cm

Luminiszcencia: Mutatók

Hajtómű: Kvarc, elem

Funkciók és jellemzők: Dátum, stopperóra (Kronográf)

Fossil karóra története!

A Fossil karóra napjainkra az óradivat maghatározó szereplőjévé vállt. De vajon mi is lehet ennek az oka? Néhány évvel ezelőtt még senki nem ismerte a Fossil óra nevet. Egy egyszerű divatóra mára volt a sok közül, persze a Fossil márka mögött álló tervezői csapat, már akkor tudta, hogy mit akar. Rájöttek arra, ha azt akarják, hogy a Fossil karórák ne csak egy legyen az óramárkák között, hanem vezető legyen, Ö diktálja a divatot, valamit ki kell találniuk.

Hossza töprengés utazgatás kiállításról, kiállításra, divatbemutatóról, divatbemutatóra, és rajzolgatás után, az egyik repülőút alkalmával rájöttek a megoldásra. Egész pontosan a megoldás a szemük előtt volt. A megoldás az „Oversize” vagyis a túlméretezett majdnem férfi méretű órák. A légi kísérők körében, már több éve nagy divat volt, hogy férfi órákat hordanak. A csinos magas törékeny hölgyek vékony csukóján ott csillogott egy férfi óra, ami egyben furcsa látvány volt, de ugyanakkor szexi, csábító, vad, és lázadó is.

„Na ez kell nekünk” kiáltott a tervező. Az óráknak egyszerre kell szexinek, csábítónak, formabontónak, csillogónak, és vadnak lennie. Alig várták, hogy hazaérjenek, és még aznap elkészítették az első skicceket, az új Fossil óra kollekcióról. Másnap amikor a beszámolót tartották az előző napokon látott kiállításról, meglepő módon nem tettek az asztalra egy köteg katalógust, hogy a konkurens óramárkák milyen formákkal próbálkoznak, hanem egy üres asztal fogadta a vezetőséget. Az aznapi prezentáció megváltoztatta a világ óra divatját. Attól a naptól a légikisasszonyoknak, nem kell férfi órát viselniük, hiszen megszületett az első Fossil Stella kollekció. A Fossil óra nemcsak egy karóra, hanem egy divatkiegészítő is egyben. Egy ékszer amit az hölgyek a csuklójukon más ékszerek társaságában, kombinációjában viselnek, ékesítik vele a csuklójukat.

Forrás:https://baloghekszer.hu/blog/fossil-orak-sikertortenete-mitol-sikeres-a-fossil-oramarka

#fossil #decker #karóra

karóra adás-vétel