Barion Pixel
90 000 Ft

Deep Blue Precision Diver Master 1000

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Deep Blue karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.11.03.
Adatlap
 • Stílus búvár
 • Nem férfi
 • Számlap típusa analóg
 • Óratok átmérője 45 mm
 • Garancia 12 hónap
 • Funkciók 12 órás
 • Működése automata
 • Szíj szélessége 22 mm
 • Szíj fajtája acél, Szilikon
 • Vízállóság 200 méter – 20 bar – 20ATM
 • Limitált széria igen
 • Fizetési mód átutalás, készpénz, utánvét
 • Szállítási mód futárszolgálat, posta, személyes átvétel

Deep Blue Precision Diver Master 1000

Eladó egy 2 hónapja vásárolt Deep Blue Precision Diver Master 1000 fekete fémszíjas automata óra. 300 m vízálló, Seiko NH 35 automata 24 köves szerkezet,40 óra járástartalék,super luminova mutatók, hélium kioldó szelep, zafír üveg,csavaros korona, forgatható lünetta,tokátmérő 45 mm. Ajándék szilikon szíjjal, tartódobozzal, gari papírral. Egy alkalommal viselt.

Deep Blue

A 2007-ben New Yorkban alapított Deep Blue Watches gyorsan az iparág vezetőjévé vált a professzionális minőségű búvárórák terén. A búvárórák ma népszerűbbek, mint valaha, és a Deep Blue a legjobb a minőségi és pontos időmérők terén.A Deep Blue mottójukat a „Precision Diver” határozza meg. Robusztus és megbízható órák, amelyeket hivatásos búvárok és katonai személyzet használ világszerte olyan helyzetekben, amikor a megbízható, működő és robusztus órák különbséget tehetnek élet és halál között.A Deep Blue a műszaki vívmányok terén végzett innovációjáról ismert, mint például a 3000 méteren tesztelt búvárórák, mélységmérők, zafír keretek, kerámia keretek, tríciumcső gáztechnológia, hélium kioldó szelepek és a Superluminova kiterjedt használata. A Deep Blue tervezési filozófiája a formakövetés funkció. A pontosság és a vízállóság megbízható életmentő időt biztosít.A minőségre és a teljesítményre nagy figyelmet fordítva, a modern, letisztult esztétikai dizájn feláldozása nélkül, a Deep Blue órák tökéletesek bármilyen nappali vagy éjszakai kalandhoz a szárazföldön vagy a tengeren. Go Deeper With „Deep Blue” A Deep Blue Watches egy New York-i székhelyű amerikai cég. A rendkívül energikus órák szerelmeseiből álló tervező- és vezetői csapatunkból áll. Arra törekszünk, hogy a legújabb terveket és technológiákat hozzuk az óragyártás folyamatosan változó világába. Fedezze fel világunkat, és térjen vissza gyakran, amikor havonta új stílusokat hozunk létre. Menj mélyebbre !

A vízállóság cégünk tervezésének fő szempontja. A 300 métertől 3000 méterig terjedő mélységet kibíró órák tervezése megbízható órát biztosít.

Az óraiparban szerzett sokéves tapasztalatunk, valamint jó hírnevünk megkülönbözteti termékeinket versenytársainktól. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb alkatrészeket és a rendelkezésre álló legjobb mozgásokat használjuk.A mai napig a Deep Blue Dive órák az egyetlen olyan vállalkozás, amely kizárólag búvárórák értékesítésével foglalkozik. Szenvedélyünk, hogy a címet a vízálló órák első számú célpontjaként birtokoljuk, továbbra is ügyfeleinknek szenteljük. Exkluzívan árulunk az egyes csúcsminőségű márkák sorozataiból, amelyekben tudjuk, hogy megbízhat. Ugyanakkor ezek az órák azt is biztosítják, hogy a mindennapi öltözéked divatos maradjon. Sehol máshol nem találhatná meg egy helyen a nagyszerű ajánlatok, a minőség és az elegancia tökéletes egyensúlyát. Sikerünk még a hatalmas e-kereskedelmi óriások idejében is bebizonyította, hogy az ügyfelek szívesebben keresik az őrültet, mint az óriást.

Forrás:ITT

#deepblue #diver #karóra

karóra adás-vétel