Barion Pixel
89 000 Ft

Casio G-Shock GST-B500D-1A1ER

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Casio karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.11.23.
Adatlap
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg + digitális
  • Garancia 24 hónap
  • Szíj fajtája acél
  • Vízállóság 200 méter – 20 bar – 20ATM
  • Limitált széria nem
  • Fizetési mód átutalás, készpénz, utánvét
  • Szállítási mód Foxpost, futárszolgálat, posta, személyes átvétel

Casio G-Shock GST-B500D-1A1ER

Eladó Casio G-Shock GST-B500D-1A1ER típusú óra. Teljesen új, fóliás, dobozával és garanciával együtt.

A karóra 20 BAR nyomásig fokozottan vízálló, fokozottan ütés- és rezgésálló, ezüstszínű acél rámás szénszálerősítésű műanyag tokkal, edzett kristályüveggel, ezüstszínű acélcsattal, nyitáskönnyített csatközéppel készül. Android és IOS operációs rendszerű telefonokkal Bluetooth kapcsolaton keresztül képes szinkronizálnia magát az „atompontos” NTP szerverek idejéhez. A TOUGH SOLAR szerkezetet a fényből nyert energia táplálja, nyáron elég 1 nap „napozás” és a működését biztosító akkumulátor feltöltődik. A teljesen feltöltött akkumulátorral 6 hónapig bírja, akár korom sötétben is. 1/100 másodperces mérési egységű stoppert használhat maximum 24 óra mérési idővel. A stopper részidős mérést is lehetővé tesz. A visszaszámláló riasztásnál a maximálisan beállítható visszaszámlálandó időtartam 1 óra. Az órán öt egymástól független napi ébresztés használható, ez minden nap – ha bekapcsolja – az ébresztési időpont elérésekor jelez. Az óra a városkód kiválasztása után azonnal megjeleníti az ottani zónaidőt. Az óra BLUETOOTH kapcsolaton keresztül képes kapcsolódni okostelefonokhoz. A PHONE FINDER segítségével megtalálhatja a telefonját. Gombnyomásra LED LIGHT technológiával világítja meg az óra a számlapot.

Casio

A Casio japán vállalat. A cég főleg óráiról, számológépeiről, kameráiról illetve szintetizátorairól ismert, de ezek mellett egyéb termékeket is gyártanak. Székhelye Tokióban található.

1946-ban alapította Tadao Kashio mérnök, „”Kashio Seisakujo”” néven. A tokiói Ginzában rendezett üzleti kiállításon Tadao és testvérei számológépeket láttak, és ennek hatására elhatározták, hogy ők is számológépeket fognak gyártani. Első számológépüket 1954-ben dobták piacra. 1957-ben alakult meg a Casio Computer Co., Ltd. Az 1980-as években az elérhető árú termékeik miatt népszerűek lettek, és a mai napig is népszerű márkanévnek számít. 1994 óta fényképezőgépeket és kamerákat is árulnak, az „”Exilim”” márkanév alatt.

A Casio karórákat, számológépeket, szintetizátorokat, fali órákat, hordozható televíziókat, kamerákat, fényképezőgépeket, pénztárgépeket és egyéb elektronikai termékeket árul. Legismertebb óráik a megbízhatóságukról és túlélő képességéről híres G-Shock és az elérhető árú Edifice sorozat.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Casio

#casio #gshock #edifice #karóra #casiokarora

karóra adás-vétel