Barion Pixel
320 000 Ft

U-Boat Darkmoon 44mm – Sosem hordott

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új U-Boat karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.02.24.
Adatlap
  • Modell Darkmoon

U-Boat Darkmoon 44mm – Sosem hordott

Eladó ez a gyönyörű, 44mm-es U-Boat Darkmoon óra, ami a jól ismert olajba merített számlappal és szerkezettel készült.

Az órát a dobozával, a kártyájával, és az elmaradhatatlan buborékkal adom, Budapesten.

A óra egy különleges Crazyrun logós kiadás, az autóversenyek kedvelőinek.

https://www.crazyrun.org/

U-Boat

Az U-Boat olasz márka, aAz első óra, amelyet Ivo Fontana fejlesztett ki 1942-ben az olasz haditengerészet számára. Az órák fejlesztését az „Officine Fontana” laboratóriumban végezték. Az Ivo Fontana katonai modellje eltérő funkcionalitással és erőteljes dizájnnal rendelkezik: a bal oldalon egy nagy épület, hipertróf arab számokkal olvasható számlap és speciális részletek – koronaórák – kapott helyet, ami lényegében a funkcionalitásban és a biztonságban nyert.

A háború miatt azonban az olasz órákat nem adták ki tömeggyártásba. Csak 1999-ben adták el. A cég múltbeli hírneve helyreállította Ivo Fountains unokáját – Italo Fontana. Létrehozott egy modern U-Boat kollekciót, amely ötvözi a katonai idő sajátos dizájnját és egy új jövőképet. Az órák különleges olasz feszességük és kiváló olvashatóságuk abszolút sötétben is. Az óramodellek svájci ETA szerkezetekkel vannak felszerelve.

Az U-Boat fő gyűjteménye – Classico, Flightdeck és Thousands of Feet, amelyek viszont mini-vonalakra vannak felosztva. Koncepcionálisan az óra közös tervezési „paraméterekkel” és különböző anyagokkal rendelkezik a házhoz (titán bevonatú acél porlasztó PVD, sárga és rózsaszín arany különféle kombinációkban).Az olasz U-Boat óraszíjak színpalettája nagyon releváns: a fekete kombinációja merész arannyal és a fekete piros, hideg szürkével. 2010-ben a Baselworld 2010 kiállításon bemutatta az U-Boat 1001 Diver modelljét. Az óra átmérője 55 mm, amivel az egyik legnagyobb a világon.

A tok titánból készült, zafírkristály 5,5 mm vastag gumiszíj, a hagyományos „balkezes” védett korona, 40 órás teljesítménytartalék, vízállóság 1001bar-ig, ami tulajdonképpen a modell nevét is adta. Az U-Boat cég tisztelői Tom Cruise, David Beckham, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, sportolók, politikusok és show-üzletemberek.

Forrás:ITT

#uboat #u-boat #karóra

karóra adás-vétel