Barion Pixel
131 000 Ft60 000 Ft

Tw Steel óra eladó kedvező áron!

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új TW Steel karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.01.28.

Tw Steel óra eladó kedvező áron!

TW Steel maverick vintage karóra eladó. Egyszer sem hordott, teljesen új állapotú.

Fémszíjas, analóg kvarc szerkezet.

Itthoni legalacsonyabb webshopos ára 131 ezer ft.

 

TW Steel

2005-ben egy egyszerű beszélgetés a túlméretezett órák népszerűségéről volt a katalizátor, amely Ton Cobelens számára merész lépést tett a cselekvés felé. Megragadva a lehetőséget, megtervezte és előállította házából az első kollekciót. Születtek az ikonikus TW1, TW2, TW3 és TW4, és így kezdődött a TW Steel epikus történet.

Az első négy modell étkezde stílusától kezdve Ton gyorsan bővítette a kínálatot, hogy hozzáállással táplálja a piac időbeli étvágyát. A kutatás és a tervezés különböző stílusokhoz és formákhoz vezetett, a kortárs pilótától a masszív Diver óráig, mindezt túlméretezve és tiszteletet követelve.

Fia, Jordy a piacra dobta az időmérőket, természetes született értékesítési és hálózati készségeivel felhasználva a TW Steel márkát globális jelenséggé vált.

Apa és fia továbbra is bízik egymásban az időmérők tervezésében és a társaság saját maga irányításában, és ez a szabadság sikert hoz.

Ma a motiváció változatlan marad; hogy készítsen valamit, ami látványosan lenyűgöző és izgalmas a vásárláshoz.

Forrás: https://www.twsteel.com/eu/brand-statement

#twsteel #karóra

karóra adás-vétel