Barion Pixel
1 900

Tag Heuer Aquaracer 43mm

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt TAG Heuer karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.10.30.
Adatlap
  • Modell Aquaracer
  • Stílus alkalmi, hétköznapi, sportos
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 45 mm
  • Működése automata
  • Szíj fajtája acél
  • Fizetési mód átutalás, készpénz, Revolut utalás, utánvét
  • Szállítási mód futárszolgálat, személyes átvétel

Tag Heuer Aquaracer 43mm

Eladó egy gyönyörű, sportos és robosztus Tag Heuer Aquaracer TAG Heuer CAF2012 típusú automata kronográf. Szinte minden körülmények között hordható óra körülbelül 43×43 mm-es, 15mm magas acél tokkal.

Kék számlap ezüst díszítéssel. Nap/dátum ablak „3 órakor” és egyirányú keret. A szerkezet a TAG Heuer 16-os kaliberű automata, ETA 7750. Az óra teljes acél 22/20 mm-es szíjjal rendelkezik, összecsukható/kattintható csattal és búvárkiterjesztéssel.

A képek jól visszaadják az állapotot, 8/10, a hibákra is fókuszálnak a fényképek. A működés/reset stb. rendben van, szervíz átnézte, minden ok, nem kell hozzányúlni. A kronográf TAG Heuer külső dobozban érkezik, polírozó kendővel és bőr dokumentumtartóval. Papírok nincsenek meg.

Azoknak ajánlom, akik a mindennapokban is elegáns órát használnak, minőségében bármelyik acélórával felveszi a versenyt.

Budapesten és Kaposváron van irodánk (nem órabolt, mással foglalkozunk), ott megtekinthető, ha előzetesen egyeztetünk erről.

Az órát használom, a belőtt ár a piaci ára. Ez alatt az ár nem racionális eladnom, ezért kérlek tisztelj meg, hogy nem alkudsz.

TAG Hauer

A TAG Heuer megtestesíti az órakészítés képzeletet megragadó, egyedi hagyományának 150 évét. Felidézi a múltat, és építeni kezdi a következő 150 évet. Tükrözi az innovációt, precizitást és teljesítményt, valamint a tekintélyes sportok iránti töretlen szenvedélyt.

Miért pont a TAG Hauer?

Mi különböztet meg két márkát egymástól? Miért kínál a TAG Heuer olyan termékvonalakat, mint a  Formula 1, Monaco, Carrera, az SLR Chronograph vagy a Grand Carrera? Miért a TAG Heuer az egyetlen óramárka, amelyek tized, század, sőt ezredmásodperc pontossággal működnek? Hogyan lehetséges, hogy időmérő szerkezetei akár tízezred másodperc pontossággal mutatják az időt? A válasz egyszerű: minden a géneken múlik, mint az emberi test esetében. Az egyedi kombináció, amely minden embert megkülönböztet egymástól, és magába foglalja annak jogát, hogy születésünktől fogva a szüleinktől örökölt tulajdonságokkal leszünk felruházva.

Edouard Heuer és Fiai

Eduard HeuerUgyanez a márkákra is igaz. A márka magában hordozza alapítója Edouard Heuer, és fiainak Jules-Edouard és Charles-Auguste-nak vizionárius génjeit. Vállalkozó kedvüket, innovatív személyiségüket, szenvedélyüket a precizitásra való törekvésre, és mély szeretetüket a tekintélyes sportok iránt. Az oszcilláló szárnytól a Mikrograph-ig – ami a világ első mechanikus stopperórája volt. Századmásodperc pontosság mind olyan találmány, amelyekre a cég a mai napig alapozhatja pozícióját az órakészítés világában. Azóta az alapítók által meghatározott kereteken belül, napjainkban a menedzsment tagjokk bölcsességének köszönhetően tovább épül a márkasajátosságokra való építkezés. Erőfeszítéseik mind a termék, mind a kommunikáció fejlesztésére egyaránt összpontosulnak. DNS-ünk egyedülálló: a XIX. században került kialakításra, és jelentős arányban képviselteti magát a XXI. században is.

Sport és a TAG Hauer

A 2006-ban bemutatott Calibre 360 állandósítja az 1916-os Mikrograph által született szenvedély. A pontosság elsődleges a TAG Heuer Formula 1 megtestesíti végső keverékét. A presztízsnek és teljesítménynek, sportnak és csillogásnak, az Olimpiai Játékok vagy az agárversenyek tették az 1920-as években.

Az új, 2008-ban létrehozott TAG Heuer 360 Múzeum méltón ünnepli a kivételes TAG Az első Heuer hirdetés, 1913.Heuer DNS-t. Az egyedülálló sportszeretet örökség és a folyamatos, merész felfedezések technikai innovációk és precizitás tekintetében. Mint ahogyan remekműveink is innovatívak, ezt a múzeumot is így terveztük. Többek közt helyet ad a világ első 360°-os kúp alakú képernyőjének is, amelyet 12 számítógép üzemeltet. Óránként több, mint 1 millió képet tud feldolgozni, dinamikus prezentációt adva a cég órakészítésének történetéről. Ez a történet majd’ másfél évszázada tart. Végül, de nem utolsó sorban, ez a múzeum a TAG Heuer avant-garde, környezetbarát központjában található.

Forrás: http://www.orauniverzum.eu/a_tag_heuer_tortenete

#tagheuer #Professional #monaco #Carrera #Aquaracer #karóra

karóra adás-vétel