Barion Pixel
720 000 Ft

Sinn U1 SDR Full Set búváróra

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Sinn karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.11.22.

Sinn U1 SDR Full Set búváróra

Sinn U1 SDR

Az óra FULL SET – dupla doboz – kiskönyv – kártya – szerszám Évjárat: 2010KN.44mmZafír üveg

Csere-beszámítás érdekel, de inkább felfelé!

Sinn

A német „Sinn” márka a német óragyártásra oly jellemző részletekre való odafigyelésben és odafigyelésben különbözik. Az óra kialakításának fő jellemzője az egyszerűség és a precizitás, a dicsekedés és díszítés hiánya. A „Sinn” órák úgy néznek ki, mint valami mérőműszer mérlege: a funkcionalitás tiszta formájában, minden feleslegesség nélkül. Fennállásának 50 éve alatt a cég szinte nem változtatott órái külső megjelenésén, inkább a műszaki részre koncentrált.

Sinn 243 Ti M óra

A „sinn” németről lefordítva azt jelenti: „érzék, értelem, érték”. Ez a filozófia vezérelte ennek a mozgalomnak az alkotóit. A karórák kiosztása a mozgási munka pontosságával kezdődik.A „Sinn” cég 1961-es alapítása óta termékei minőségének fő kritériumaként az egyszerűséget, a technológiai fejlettséget és a mechanikus órák magas minőségét választotta.

Sinn katonai kronográf

2006-ban a „Sinn” cég a „Jubilaum” kronográfot a limitált kiadás részeként 400 tételben készítette el. A „Jubilaum” modell megjelenését a „Sinn” cégalapítás 45. évfordulójának szentelték. Ez a modell automatikus mozgással van felszerelve, és rendelkezik a 42 órás teljesítménytartalék jelzővel. A fejlesztők szerint a „Jubilaum” karórák antimágneses (nem mágneses) órák, vagyis minimális eltéréssel képesek működni, ha bizonyos mágneses térnek vannak kitéve. Ez egyben az ütésálló modell is, amely az új technológia alkalmazásának példája: Az óraházba pumpálják az argongázt, ami megakadályozza a benne lévő korróziót. Az órák 300 méterig vízállóak. A tok titánból készült, mérete 41/15,8 mm. Az órák tokja zafírkristály kezelést kapott.

Sinn Chronograph 901 (Ref. 901.010)

2007-ben a „Sinn” felajánlotta a „The 757” modellt, amely szigorú fekete-fehér kombinációban készült. Úgy tűnik, a „757”-nek érdekesnek kellett lennie a pilóták és a Boeing támogatói számára. A tok átmérője 43 mm, az órák pedig 200 méterig vízállóak. Ennek a modellnek az ára körülbelül 1300 euró.

Sinn Pilot Chronograph 900

Ugyanebben az évben a „Sinn” cég felajánlotta a pilóták számára készült karórákat: „Skeleton Chronograph 2300”. Ezenkívül a limitált kiadás részeként jelentek meg 25 tételben. Mozgásként a fejlesztők a NOS 23-as kaliberű kézi mozgást használták 17 kövön. Az óránkénti frekvencia 18 000. A sárga 18 karátos aranyból készült tokon két kis számlap található: 60 másodperc és 30 perc. A „Skeleton Chronograph 2300” házának mérete 38/11 mm. Zafír kristály kezelés, vízállóság 30 méterig.

Sinn Navigation Chronograph 903

A városi táj kedvelői számára a „Sinn” megalkotta a „Skyline” modellt porcelánból, átlátszó kék színű Frankfurt képpel. Az első és a hátsó szemüveg zafírkristályból készült. A Skyline szíja aligátorból készült, vízállósága akár 100 méter. A Skyline háza rozsdamentes acélból készült, és az ETA 2892-A2 öntekercselő szerkezettel van felszerelve. A kék és az acél színek kombinációja ezekben az órákban a reggeli frissesség érzését kelti az üzleti Frankfurtban.

Sinn órák

2009-ben a „Sinn” cég készítette el a versenyek modelljét, és ennek eredményeként jelent meg a „917 Rallye Destro Chronograph” modell. A tervezők 180 fokkal „elforgatták” a mozgást, ami a fix percmutató illúzióját keltette.Röviden, a „Sinn” órái olyan üzletemberek és magabiztos emberek számára készültek, akik értékelik az egyszerűséget és a tisztaságot.

Forrás:ITT

#sinn #sinnwatch #sinnkaróra #karóra

karóra adás-vétel