Barion Pixel
850 000 Ft650 000 Ft

Paul Picot C-Type Karóra Eladó!

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Paul Picot karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.02.28.
Adatlap
 • Modell C-Type
 • Stílus alkalmi, hétköznapi, sportos
 • Nem férfi
 • Számlap típusa analóg
 • Gyártási év 2002
 • Működése automata
 • Szíj fajtája kaucsuk
 • Vízállóság 200 méter – 20 bar – 20ATM
 • Limitált széria igen
 • Fizetési mód átutalás, készpénz, Revolut utalás
 • Szállítási mód Foxpost, futárszolgálat, posta, személyes átvétel

Paul Picot C-Type Karóra Eladó!

Limited Edition 017/999 

Eredeti dobozával és svájci bicskájával!

Nagyon egyedi és ritka darab egyike!!

Paul Picot

A Paul Picot óragyártó céget 1976-ban alapította MarioBoiocchi. Hihetetlen, hogy egy ilyen fiatal cégnek sikerült megtalálnia a helyét a de luxe óramárkák között. A Paul Picot óragyártó cég fejlesztése a svájci óraipar válságos éveire, a japán és amerikai márkákkal folytatott komoly verseny időszakára esett. Mario Boiocchi azonban alapított egy céget, amely a Haute Horlogerie-re és a svájci óragyártási hagyomány folytatására összpontosított.

Az elektronikai technológiák fejlesztése során a Mario Boiocchi kiadta a stílusos óratokokat, amelyekben a hagyományos, kiváló minőségű szerkezetek kaptak helyet. Később a gyűjteményt a sportkronográfok és búvárórák egészítették ki.

Kezdetben a Paul Picot óramárka érvényesült az olasz órapiacon. 1990-ben A Paul Picot óragyártó cég előrelépett azzal, hogy megvásárolt egy üzletet Le Noirmontban, Jura régióban, a svájci óragyártás szívében.

Ebben az évben az óramárka gyártotta a Technicum órát – az automata kronográfot repülési funkcióval, dátummal, hétnappal és teljesítménytartalék jelzővel –, amely megkapta a kronométer tanúsítványt, valamint a Fishire órát hordó alakú tokkal. 1991-ben Paul Picot Chronograph karórája elnyerte az „Év órája” címet. 1992-ben az óragyártó cég élén a tehetséges óragyártó, Paul Picot állt, aki segített a márkának második szelet kivívni. és a Fishire karóra hordó alakú tokkal. 1991-ben Paul Picot Chronograph karórája elnyerte az „Év órája” címet. 1992-ben az óragyártó cég élén a tehetséges óragyártó, Paul Picot állt, aki segített a márkának második szelet kivívni. és a Fishire karóra hordó alakú tokkal. 1991-ben Paul Picot Chronograph karórája elnyerte az „Év órája” címet. 1992-ben az óragyártó cég élén a tehetséges óragyártó, Paul Picot állt, aki segített a márkának második szelet kivívni.

Paul Picot férfi és női karórái precíz mozdulatokkal vannak felszerelve, és különféle kifinomult funkciókkal rendelkeznek. A cég minden részletet tökéletesre visz.A Technograph óra harmonikusan ötvözi az eredeti dizájnt és a magas funkcionalitást. A kétszintű tárcsa. Az óra- és percmutató a felső számlapon lebeg. Két kronográf számláló található „3:00” és „9:00”-nál, valamint két félkör alakú skála az alsó számlapon. Mivel a mutatók tengelye a központi számlap alatt van elrejtve, úgy tűnik, hogy az óra számlapját két retrográd lemez mutatja. „6:00”-nál van egy dátumnyílás. A számlapot tükröződésgátló bevonattal ellátott zafír kristály védi. A kiállítási órát ugyanaz a zafírkristály mutatja be. A vízállóság akár 100 méter. A csavaros korona. Ez a 2009-es év új kollekciója.

A Technograph Disco Time egy gazdag színgamma karóra.A C-Type Le Plongeur egy búvármodell. Ez a praktikus és megbízható karóra egy irányba forgatható előlappal van felszerelve, amelyen dombornyomott számok találhatók a gravírozott felületen. Sok vitorlás a Paul Picote Le Plongeur C-Type karórát részesíti előnyben. Opcionálisan elérhető a C-Type Carre négyzet alakú változata.A Firshire Tonneau -3000 Regulateur Limited Edition karórák limitált kiadásban jelentek meg. 4 változat volt, mindegyik verzió száma 100 darabra van korlátozva. Az órákat, perceket, dátumot és teljesítménytartalékot jelző kis fényes segédtárcsák (piros, sárga, kék) kiemelkednek a fekete vagy fehér főtárcsán. Paul Picot órájához krokodilbőr szíj vagy fém karkötő tartozik.Paul Picot Atelier Pave karóra az Atelier kollekcióból, fehér aranyból készült, és teljes egészében gyémántokkal van díszítve (tok, tok, számlap és csat).

Az óraindexeket bagett zafír díszíti, a teljesítménytartalék jelző rubinokkal van beállítva. Az óraszerkezet automatikus, arany guilloche rotorral. A modell egyetlen példányban készül. A Paul Picot óragyártó cég mindig készen áll arra, hogy figyelembe vegye ügyfelei egyéni kívánságait, akik a ritka időmérőket keresik.Paul Picot férfi és női karóra kollekciója egyaránt tartalmaz klasszikus modelleket és sportórákat, melyeket vitorlások és búvárok számára fejlesztettek ki. Vannak ékszerórák is, amelyeket egyetlen példányban gyártanak (Atelier Pave, Majestic Rattrapante Limited Pave, Tecnograph Pave).

A Paul Picot márka karórái harmonikusan ötvözik a legjobb anyagokat és az élénk színeket. A modellek kiváló minőségű kifinomult mozdulatokkal vannak felszerelve. A Paul Picot órák kiváló minősége és eredeti kialakítása ellenére nem túl magas áron értékesítik őket. A Paul Picot karórák tisztelői között ott vannak a céltudatos emberek és a lélek emberei. A Paul Picot karórák nagyon népszerűek az extrém sportok kedvelői, a búvárok és a vitorláshajósok körében.Bármilyen Paul Picot órát megvásárolhat a hivatalos forgalmazóknál világszerte.

Forrás:ITT

#paulpicot #picot #karóra

karóra adás-vétel