Barion Pixel
1 000 000 Ft

DOXA BLUE PLANET® Limited Edition

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Doxa karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.08.29.
Adatlap
 • Stílus alkalmi
 • Nem férfi
 • Számlap típusa analóg
 • Óratok átmérője 42 mm
 • Funkciók GMT
 • Működése automata
 • Szíj fajtája bőr, Bőr/műbőr
 • Vízállóság 50 méter – 5 bar 5ATM
 • Limitált széria igen
 • Fizetési mód átutalás, készpénz
 • Szállítási mód Foxpost, futárszolgálat, posta, személyes átvétel

DOXA BLUE PLANET® Limited Edition

2018-ban kaptam az órát ajándékba. A Gyári bőr szíja tönkre ment. Ezen kívül teljesen hibátlan és szép állapotban van. Amennyiben korrekt ajánlatot kapok rá, megválok tőle! 

új:

https://astoriaoraplaza.hu/karorak/doxa/grandemetre-2/doxa-d181sbu-ferfi-karora

Reference: D181SBUSize: 42 mmMovement: Automatic Mechanical MovementFunctions: Automatic, 3 Hands, GMT, 24 Hours DisplayCase / Bezel: Stainless SteelDial: Blue AventurineCrystal: SapphireCaseback: Mother-of-PearlWater resistance: 50 MStrap: Genuine Alligator Leather StrapLimited edition: Worldwide Limited to 500 Pieces

Doxa

Pontos mint a Doxa óra. Arra az emberre alkalmazzák ezt a jelzőt aki a szokásosnál megbízhatóbb, pontosabb, precízebb. Nem tudjuk hogy ezt a mondást a világ más részén ismerik-e, használják-e ebben az aspektusban, de az biztos hogy a Doxa óra szerte a világon a pontosság szimbóluma.
A Márkát 1889-ben alapították, Svájc szívében, a svájci órakészítés legleleményesebb fellegvárában, Neuchatel’s Jura hegyei között. A márka több mint egy évszázada egy lendületesen fejlődő céget takar, amely a maga nemében úttörőmunkát végzett az órák formatervezését illetően.
Az alapító, Georges Ducommun a Jura hegyekben született 1868-ban, Le Locle-ban, egy 13 gyermekes szegény család sarjaként. Tizenkét esztendős korában inasnak állt egy óramanufaktúrához. Saját órajavító üzletét 20 éves korában nyitotta meg. Keményen dolgozott, hogy felépítse a cégét, s még télen is több tíz kilométert gyalogolt, hogy saját termékeit személyesen kézbesítse.

Óráinak sikere lehetővé tették számára, hogy Chaeau des Monts-ba költözzön, amely ma már a világhírű órakészítő múzeumnak ad helyet.

A márka a svájci Jenny család tulajdonában van. 2002. augusztusa óta a Doxa korlátozott mennyiségben vezette be óráinak és óráinak újbóli kiadásait. Sokan az eredeti modellek reprodukciói a tervezés és kivitelezés során, és mindegyik svájci mozdulatokat használ.

Napjainkban

A Márka 2008-ban elindította a 92 korlátozott kiadású Sub1000t sorozatú órát, hogy támogassa az AWARE projektet .  2012-ben a Doxa megkezdte Sub1200t sorozatuk második gyártását az AWARE projekttel, amely 300 órát tartalmazott. Az egyes órák eladásának egy része az AWARE projekt támogatására irányul.

#doxa #doxasub #doxapro

karóra adás-vétel