Zelos

A Zelos t 2014-ben alapította Elshan Tang, aki egy életre szóló szenvedélyből és az ihletett időmérők készítésének vágyából született.

Mindössze 15 évesen Elshan már előszeretettel foglalkozott az órákkal, és begyűjtötte első néhány luxusóráját. A 2010-es évek elejére ez egy nem hivatalos üzletté nőtte ki magát – még azután is, hogy a Szingapúri Nemzeti Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát.

De egyszerűen az, hogy ugyanazokkal a márkákkal és ugyanazokkal a dizájnokkal kereskedünk, gyorsan megöregedett. Elshan valami másra vágyott. Úgy döntött, hogy ezt a különbséget magának kell lehetővé tennie.

Ekkor született Zelos. A buzgóság és szenvedély görög istenségéről nevezték el, ami találóan tükrözte a márka szellemiségét. Különleges órák létrehozása, amelyek mindegyike egy történetet mesél el, egyedi anyagokkal és utánozhatatlan formanyelvvel. Ez mindig prémium élményt nyújtott, és az árcédulán messze túlmutató tartós értéket.

Ma a Zelos folytatja a hagyományos órák készítésének hagyományát. Mesterien tervezett Elshan Szingapúrban, és világszerte eladták. Alapításunk óta a kritikusok és az órarajongók egyaránt ünnepelnek minket eredeti stílusunk és figyelemre méltó értékünk miatt. Elkötelezettségünk azonban változatlan marad – folyamatosan újítunk, és mindig bátran újradefiniáljuk az óragyártás konvencióit.

Forrás:ITT

#karóra #zelos #zeloswatch

karóra adás-vétel