Jaguar

A vad ragadozóról elnevezett Jaguar óramárka eredete az 1930-as évekre vezethető vissza. Hagyományosan kiváló svájci gyártású órákat készít férfiak és nők számára. A Festina csoport alapmárkája 1989 óta, a Jaguar a közepes árkategóriába tartozik.

A Jaguar élénken követi a sportórák felé való hajlást. A férfiak számára a márka analóg órakollekciók figyelemre méltó portfóliójával rendelkezik, mint az Acamar, az Automatic, a Daily Class, az Executive és a Special Edition. A férfias alkotások mellett a márka női karórákat és hibrid órákat is kínál. Termékportfóliója búvárórák széles választékát kínálja, amelyeket kifejezetten merész férfiak és nők számára terveztek. A Jaguar órák svájci automata vagy kvarc szerkezeteket tartalmaznak.

A 2018-ban fennállásának 80. évfordulóját ünneplő ikonikus márka régóta ismert a hagyományos óragyártási szakértelméről, valamint az innováció és a modern technológia iránti törekvéséről. A Jaguar órákat a Festina csoport svájci gyártóüzemeiben gyártják a Swiss Made specifikációi szerint.

Büszkén tükrözi nevének shake animal erőteljes, de elegáns természetét, minden Jaguar óra kifogástalan minőséget és optimális ár/teljesítmény arányt kínál.

Forrás:ITT

#jaguar #jaguarkaróra #karóra

karóra adás-vétel