Barion Pixel
350 000 Ft

Tag Heuer Professional 200

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt TAG Heuer karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.10.23.
Adatlap
  • Modell Professional
  • Stílus alkalmi, hétköznapi
  • Nem unisex
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 34 mm
  • Működése kvarc
  • Szíj fajtája acél
  • Vízállóság 200 méter – 20 bar – 20ATM
  • Fizetési mód átutalás, készpénz, Revolut utalás, utánvét
  • Szállítási mód futárszolgálat, posta, személyes átvétel

Tag Heuer Professional 200

Tökéletes állapotú Tag Heuer Professional 200 arany/acél (a szíj is), teljes szettben dobozzal, papírokkal.Az eredeti kategorizálása szerint unisex óra, de ez már inkább női, a mérete miatt; kn 34mm, tökéletesen működő kvarc szerkezettel, átvizsgálás után.Az órát annak idején azért vettem, mert közel sem voltak ilyen jó állapotúak a hasonlók közöttAzoknak ajánlom, akik napközben és/vagy rendezvényeken, összejöveteleken szeretnek elegánsan öltözködni, sportos viselethez nem illik az óra. Ékszer helyett is megfelelő, gyakorlatilag bármilyen aranyékszert helyettesíteni is tud.Egy gyűjteményből adom el az órát, időnként jelenleg is használjuk, ezért kérlek tisztelj meg azzal, hogy nem alkudozol. Az óravásárlásoknál arra törekszem, hogy egyedi, valódi értéket jelentő órákat vegyek, ez is egy olyan.

TAG Hauer

A TAG Heuer megtestesíti az órakészítés képzeletet megragadó, egyedi hagyományának 150 évét. Felidézi a múltat, és építeni kezdi a következő 150 évet. Tükrözi az innovációt, precizitást és teljesítményt, valamint a tekintélyes sportok iránti töretlen szenvedélyt.

Miért pont a TAG Hauer?

Mi különböztet meg két márkát egymástól? Miért kínál a TAG Heuer olyan termékvonalakat, mint a  Formula 1, Monaco, Carrera, az SLR Chronograph vagy a Grand Carrera? Miért a TAG Heuer az egyetlen óramárka, amelyek tized, század, sőt ezredmásodperc pontossággal működnek? Hogyan lehetséges, hogy időmérő szerkezetei akár tízezred másodperc pontossággal mutatják az időt? A válasz egyszerű: minden a géneken múlik, mint az emberi test esetében. Az egyedi kombináció, amely minden embert megkülönböztet egymástól, és magába foglalja annak jogát, hogy születésünktől fogva a szüleinktől örökölt tulajdonságokkal leszünk felruházva.

Edouard Heuer és Fiai

Eduard HeuerUgyanez a márkákra is igaz. A márka magában hordozza alapítója Edouard Heuer, és fiainak Jules-Edouard és Charles-Auguste-nak vizionárius génjeit. Vállalkozó kedvüket, innovatív személyiségüket, szenvedélyüket a precizitásra való törekvésre, és mély szeretetüket a tekintélyes sportok iránt. Az oszcilláló szárnytól a Mikrograph-ig – ami a világ első mechanikus stopperórája volt. Századmásodperc pontosság mind olyan találmány, amelyekre a cég a mai napig alapozhatja pozícióját az órakészítés világában. Azóta az alapítók által meghatározott kereteken belül, napjainkban a menedzsment tagjokk bölcsességének köszönhetően tovább épül a márkasajátosságokra való építkezés. Erőfeszítéseik mind a termék, mind a kommunikáció fejlesztésére egyaránt összpontosulnak. DNS-ünk egyedülálló: a XIX. században került kialakításra, és jelentős arányban képviselteti magát a XXI. században is.

Sport és a TAG Hauer

A 2006-ban bemutatott Calibre 360 állandósítja az 1916-os Mikrograph által született szenvedély. A pontosság elsődleges a TAG Heuer Formula 1 megtestesíti végső keverékét. A presztízsnek és teljesítménynek, sportnak és csillogásnak, az Olimpiai Játékok vagy az agárversenyek tették az 1920-as években.

Az új, 2008-ban létrehozott TAG Heuer 360 Múzeum méltón ünnepli a kivételes TAG Az első Heuer hirdetés, 1913.Heuer DNS-t. Az egyedülálló sportszeretet örökség és a folyamatos, merész felfedezések technikai innovációk és precizitás tekintetében. Mint ahogyan remekműveink is innovatívak, ezt a múzeumot is így terveztük. Többek közt helyet ad a világ első 360°-os kúp alakú képernyőjének is, amelyet 12 számítógép üzemeltet. Óránként több, mint 1 millió képet tud feldolgozni, dinamikus prezentációt adva a cég órakészítésének történetéről. Ez a történet majd’ másfél évszázada tart. Végül, de nem utolsó sorban, ez a múzeum a TAG Heuer avant-garde, környezetbarát központjában található.

Forrás: http://www.orauniverzum.eu/a_tag_heuer_tortenete

#tagheuer #Professional #monaco #Carrera #Aquaracer #karóra

karóra adás-vétel