Barion Pixel
65 000 Ft

Női karóra

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Cerruti karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.03.27.
Adatlap
  • Stílus alkalmi, hétköznapi
  • Nem női
  • Számlap típusa analóg + digitális

Női karóra

Megválnék egyszer viselt Cerruti 1881 női karórámtól. Dobozában tartott hibátlan karcmentes állapotban. Be lett szűkítve de hozzá tartozó szemek megvannak. 

Cerruti

Cerruti 1881 egy teljesen divatház Céget 1967-ben alapított párizsi az olasz stylist és a divat producer Nino Cerruti . 1881-nek nevezték el, mert Nino nagyapja 1881-ben Olaszországban alapította a családi gyapjúmalomot, a Fratelli Cerruti gyapjúmalomot .

1967-ben elindult a Márka címke, a zászlóshajóüzlet megnyitásával a Párizsban, a 3 Place de la Madeleine-ban, a franciaországi Párizsban, annak érdekében, hogy közelebb álljon a nemzetközi divatvároshoz . A hely a cég székhelye is.

2006 augusztusában a társaság az amerikai MatlinPatterson Global Advisors cég tulajdona lett .

2010 decemberében a társaságot a kínai ruházati kiskereskedő, a Trinity Limited vásárolta meg.

A Cég tervez, gyárt, forgalmaz, és árusítja a luxus konfekció , farmer, parfümök, sportruházat, bőráruk, órák, és kiegészítők. Három sorozatot kínál, mind a férfiak, mind a nők számára: 1881 ( diffúziós vonal ) és 18CRR81 (sportruházat). Egyéb rendkívül speciális alcímkék, beleértve a  Jeans , a Parfums termékeket .

Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Cerruti_1881

#cerruti #cerrutiwatch #karóra

karóra adás-vétel