Barion Pixel
70 000 Ft

Nixon the sentry chrono

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Nixon karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.11.28.
Adatlap
  • Stílus sportos
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 42 mm
  • Működése kvarc
  • Szíj fajtája Bőr/műbőr
  • Vízállóság 100 méter – 10 bar – 10ATM
  • Fizetési mód készpénz, utánvét
  • Szállítási mód posta, személyes átvétel

Nixon the sentry chrono

Eladnám szeretett Nixon sentry chrono órámat, már nem gyártják. Hibátlan állapotú, egyetlen oldalon találtam meg ezt az órát, ahol 100 ezer Ft-ot ír rá, de hiszem, hogy ha több oldalon is lenne róla infó, akkor ez feljebb csúszna. Minden ajánlatot meghallgatok.

Nixon

A Cég egy amerikai óra-, kiegészítő- és hangmárka, amelyet 1997-ben alapítottak a kaliforniai Encinitasban, az Egyesült Államokban.[1] A fiatalok életstílus-piacára összpontosít. Jelenleg a világ 80 országában árulják,  a Nixon önálló kiskereskedelmi üzleteket tart fenn a kaliforniai Berkeleyben, valamint az ausztráliai Bondi és Melbourne-ben, illetve a bali Kuta városában.

A Nixont Andy Laats és Chad DiNenna alapította.

Mind Laats, mind DiNenna az akciósport-iparban dolgozott, és közös emberek révén ismerkedtek meg egymással, akik ezekben a körökben dolgoztak. Laats, a Burton korábbi snowboard termékmenedzsere, aki a Cornell Egyetemen szerzett mérnöki diplomát, éppen a Stanford Egyetemen szerzett Master of Business Administration (MBA) diplomát, amikor DiNennával találkoztak, hogy megbeszéljék a Nixon elindítását.     A dél-kaliforniai származású DiNenna a Long Beach-i California State University-n tanult kommunikáció szakon, és korábban a Vállalat elindítása előtt öt évig a TransWorld Media kiadóvállalatnál dolgozott.

Laats és DiNenna közel 1 millió dollárt gyűjtött össze kockázati tőkebefektetőktől a Nixon elindításához, és 1997-ben megjelent a debütáló katalógus; hét modellt adtak ki 200 kiskereskedőnél. A Nixon 2000-ben leányvállalatot nyitott Franciaországban, és 2005-re 90 modellel és 60 alkalmazottal rendelkezett, az eladások pedig évente 55 százalékkal nőttek.

2006 decemberében a Nixont a Billabong International vásárolta meg körülbelül 55 millió dollárért és egy halasztott kifizetésért, amely körülbelül 76 millió dollárt jelent a 2012-es pénzügyi évben.

2012 tavaszán, hat év után a Billabong márkák égisze alatt a Nixon ismét önálló márkává vált. A Nixon megállapodást kötött a Trilantic Capital Partners-szel („”TCP””) és a Billabonggal, amelyek most már mindketten 48,5%-os részesedéssel rendelkeznek a márkában, a fennmaradó 3%-ot pedig a Nixon vezetősége, köztük Laats és DiNenna birtokolja. Az így létrejött tranzakció a Nixont körülbelül 464 millió USD-re értékeli, ami körülbelül 9,2x LTM EBITDA többszörösének felel meg.

Forrás: Wikipedeia

#nixon #nixonwatch #nixonkaróra #karóra

karóra adás-vétel