Barion Pixel
770 000 Ft

Elegáns férfi karóra eladó.

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Ulysse Nardin karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.05.23.
Adatlap
 • Stílus hétköznapi
 • Nem férfi
 • Számlap típusa analóg
 • Óratok átmérője 38.5 mm
 • Gyártási év 2003
 • Funkciók dátum, ébresztő, hét napja, másodperc mutató
 • Működése automata, kézi felhúzás
 • Szíj szélessége 20 mm
 • Szíj fajtája bőr
 • Vízállóság NEM VÍZÁLLÓ!
 • Limitált széria nem
 • Fizetési mód átutalás, készpénz
 • Szállítási mód személyes átvétel

Elegáns férfi karóra eladó.

Ulysse Nardin San Marco Alarm 603-77 automata, ezüst színű barna bőrszíjjal 2003-as 38,5 mm, megtekintett állapotban eladó. Eredeti okmányokkal és eredeti díszdobozban. Átadás csak személyesen.

Ulysse Nardin a tengerészeti történelemben

1846-ban, a svájci Le Locle-ban, az Ulysse Nardin fiatal órásmester látta a jövőt. Annak ellenére, hogy a tengertől mérföld távolságra van, két dologban volt meggyőződve: a tengeri és zseb-krónométerek iránti növekvő igény, valamint az a képessége, hogy kielégítse ezt az igényt.

Mindkét tekintetben igaza volt, és Márka navigációs időmérőjei mind a polgári, mind a katonai birodalomban pontosságot állítanak fel, és az elkövetkező generációk számára megalapítják társaságát. Az 1870-es évekre több mint 50 haditengerészet és nemzetközi hajózási társaság volt felszerelve Az Ulysse Nardin tengeri fedélzeti kronométerek, amelyek a tengerészek műszereit biztosítják a pontosság és a hatékonyság érdekében az egész szakma és kontinens között.

1876-ban meghalt, fia, Paul-David Nardin, átvette az irányítást, biztosítva a Cég folyamatos műszaki innovációját. 1975-re a társaság 4300 óragyártási díjat kapott kiváló nevéért, köztük 18 nemzetközi aranyérmet, valamint számos technológiai szabadalmat.

Kvarcórák  által keltett félelem

Ezen lenyűgöző eredmények ellenére, az 1980-as években Márka vagyonát veszélyeztette a kvarcórák váratlanul gyors emelkedése, amelyet a svájci órákban a kvarcválságnak hívtak. Amikor Rolf W. Schnyder 1983-ban megvásárolta a társaságot, ez a visszaesés figyelemre méltó sikerré vált: Ulysse Nardin saját reneszánszát tervezte, és ismét tiszteletet kapott a Haute Horlogerie-ben lezajló forradalmi fejlesztései miatt.

Schnyder meg volt győződve arról, hogy a képzeletbeli cég piacvezetővé válhat. Ugyanakkor Schnyder váratlan találkozása az óragyártó zsenialistával, Dr. Ludwig Oechslin-lel fordította a fordulópontot Ulysse Nardin felé, az órakészítés innovációjának új hullámát indítva, amely a kreatív ihletet ötvözte az új anyagok, például a szilícium proaktív felhasználásával.

Függetlenség mindntől és mindenkitől

Azóta Márka folytatta a csodálatos találékonysággal és rendkívüli műszaki eredményekkel teli ikonikus időmérők bemutatását. Ennek az eredménynek egy része abból származik, hogy a vállalat elhatározta, hogy a kézműves minden szempontját házon belül elsajátítja.

A függetlenség szelleme mögött áll a Donzé Cadrans zománcozók megszerzése és a csúcstechnológiás anyagok gyártása, például a DIAMonSIL gyártása, valamint a sok teljesen létrehozott és házon belül előállított mozgalom irányítása. 2014-ben az Márka új szövetségest talált, amikor csatlakozott a Kering luxusórák és ékszerek részlegéhez. Kering teljes mértékben támogatja a Márka merész innováció és függetlenség irányát.

Több mint 170 éve Ulysse Nardin halad előre, tengerészeti történelemben lehorgonyozva, a láthatáron fekvő látnivalókkal. A következő 170 évben a vállalat folytatni kívánja függetlenségét és innovációját, kitartóan megőrizve az úttörő pontosságot, amely ötvözi a merész találékonyságot az tagadhatatlan stíluslal.

Forrás:https://ulysse-nardin.watchonista.com/history/the-ulysse-nardin-history

#ulyssenardin #karóra

karóra adás-vétel