Barion Pixel
60 000 Ft

Doxa D-light új

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Doxa karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.10.16.
Adatlap
  • Stílus alkalmi, hétköznapi
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 41 mm
  • Gyártási év 2022
  • Működése kvarc
  • Szíj fajtája Bőr/műbőr
  • Vízállóság 30 méter – 3 bar – 3ATM
  • Fizetési mód átutalás, készpénz, PayPal utalás, utánvét
  • Szállítási mód Foxpost, posta, személyes átvétel

Doxa D-light új

Doxa D-light 

Quartz szerkezet, zafír üveg, bőr szíj

Ajándékba kaptam, de nem hordtam, és valószínűleg nem is fogom! 

Az óra teljesen új, sosem volt senki kezén az enyémen kívül kb 2 percig!

Magyarországi vásárlás, garanciával,  dobozával, fóliás állapotban!

Eladnám a meghírdetett áron, vagy esetleg cserélném szép állapotú automata órára!

Doxa

Pontos mint a Doxa óra. Arra az emberre alkalmazzák ezt a jelzőt aki a szokásosnál megbízhatóbb, pontosabb, precízebb. Nem tudjuk hogy ezt a mondást a világ más részén ismerik-e, használják-e ebben az aspektusban, de az biztos hogy a Doxa óra szerte a világon a pontosság szimbóluma.
A Márkát 1889-ben alapították, Svájc szívében, a svájci órakészítés legleleményesebb fellegvárában, Neuchatel’s Jura hegyei között. A márka több mint egy évszázada egy lendületesen fejlődő céget takar, amely a maga nemében úttörőmunkát végzett az órák formatervezését illetően.
Az alapító, Georges Ducommun a Jura hegyekben született 1868-ban, Le Locle-ban, egy 13 gyermekes szegény család sarjaként. Tizenkét esztendős korában inasnak állt egy óramanufaktúrához. Saját órajavító üzletét 20 éves korában nyitotta meg. Keményen dolgozott, hogy felépítse a cégét, s még télen is több tíz kilométert gyalogolt, hogy saját termékeit személyesen kézbesítse.

Óráinak sikere lehetővé tették számára, hogy Chaeau des Monts-ba költözzön, amely ma már a világhírű órakészítő múzeumnak ad helyet.

A márka a svájci Jenny család tulajdonában van. 2002. augusztusa óta a Doxa korlátozott mennyiségben vezette be óráinak és óráinak újbóli kiadásait. Sokan az eredeti modellek reprodukciói a tervezés és kivitelezés során, és mindegyik svájci mozdulatokat használ.

Napjainkban

A Márka 2008-ban elindította a 92 korlátozott kiadású Sub1000t sorozatú órát, hogy támogassa az AWARE projektet .  2012-ben a Doxa megkezdte Sub1200t sorozatuk második gyártását az AWARE projekttel, amely 300 órát tartalmazott. Az egyes órák eladásának egy része az AWARE projekt támogatására irányul.

#doxa #doxasub #doxapro

karóra adás-vétel