Zeppelin

Az eredeti Zeppelin órát Németországban gyártja a POINTtec.

Mindkét márka a német repülés történetét képviseli. Alapítóik, Hugo Junkers és Ferdinand Graf von Zeppelin a repülés két úttörője, akik ásó márkának nevezték. A repülés úttörője, gróf Ferdinand von Zeppelin, aki 1838-ban született, a hatalmas léghajók megalkotójaként ismert. Az első „LZ 1″ léghajót 1900-ban építette, amely eltalálta a méretét. Az „LZ-1″ hossza 128 méter volt. 1909-ben megalapította a Luftschift Zeppelin GmbH-t, amely 1909 és 1938 között több mint 100 léghajót hozott létre 27 különböző változatban.

2006-ban az A. Lange & Sohne együttműködési megállapodást írt alá a világ egyetlen léghajókat gyártó gyárával, a Zeppelin Luftschiff-Werfttel.A Zeppelin első órája az eredeti dizájnra helyezi a hangsúlyt. A nyitó Graf Zeppelin a történelmi repülőgép-design elemeket ötvözi a kvarc vagy mechanikus öntekercselő szerkezettel.

A Junkers és a Zeppelin cég POINTtec órái pedig exkluzív dizájnjuk és minőségi anyagok révén a német szövetségi hadsereg nemzeti katonai szolgálatának hivatalos szállítójává váltak.A ZeppelinK óra fennállásának 100. évfordulója alkalmából kiadták a „100 Jahre Zeppelin” karórát. Az elegáns és klasszikus modellek kupolás üveggel és modern dizájnnal, kvarc vagy mechanikus szerkezetekkel.Zeppelin 7618-1 – A „100 Jahre Zeppelin” kollekcióból származó Chrono ETA svájci szerkezetű Valjoux 7753 Automatic 27 ékszerrel van felszerelve.

A modell háza rozsdamentes acélból készült. Ezüst számlapon fekete óramutatókkal és mutatókkal. A dátum rekesz 5:00 pozícióban található, a cég logója pedig 12 óra állásban Zárja a kupolás zafírkristály számlapot.Szíjmodell valódi bőrből készült fekete színben.Vízálló 50bar-ig Van még egy ennek a modellnek a változata (Ref. 7618M-1) acél karkötővel.Zeppelin 7608-1 – a kollekció másik kronográfja 3133-as kaliberű mechanikus mechanizmussal van felszerelve, amely 23 ékszert tartalmaz. Az óraház polírozott rozsdamentes acélból készült. Fehér számlap fekete órajelzőkkel és zafírüveggel védett mutatókkal.

A hátlap zárt és a kronográf zafírkristály, amely lehetővé teszi a mozgás munkájának nyomon követését. A modell kiegészíti a barna bőrszíjat. A vízálló modellek 50 bar-ig terjednek.Ebben a kollekcióban van egy kronográf fekete számlappal és fekete bőrszíjjal, valamint fekete számlappal és acél karkötővel. A kollekció több órányi más modellt is tartalmaz, 3:00 dátum pozícióban lévő rekesznyílással, hárommutatós és órajelzőkkel, fluoreszkáló anyaggal bevonva.

A kollekció másik Zeppelin 7640-4 modellje egy svájci Ronda 6203 kvarcszerkezettel rendelkezik, két időzónával. A dátum rekesz a 12 óra pozícióban található, és a 6:00 pozícióban van egy kis tárcsa, amely az időt, a második időzónát mutatja. A modell teste szálcsiszolt rozsdamentes acélból, zafírkristályból készült. A modell két koronával van felszerelve a szabályozási időre, két időzónára. Vízálló – 50 méter.A Zeppelin cég női karórákat is gyárt. Skelotonizált óra római óra jelzőkkel, korona 12 óra állásban, fehér vagy fekete szíjak nem maradnak észrevétlenek. A Brand Zeppelin órát is gyárt négyzetes tokkal, kronométeres modellt, melynek pontossága éles hőmérsékleten is.

A cég nem feledkezett meg a rajongókról semultravékony tokok. A különleges dizájn és az ultravékony, klasszikus stílusban készült óratok elegánssá és kecsessé teszi ezt a modellt. A pilóták számára külön gyűjtemény jelent meg. Ezeknek a modelleknek a vízállósága akár 100 bar. A fegyveres erők, a rendőrség, a biztonsági szolgálatok és más rendvédelmi szervek alkalmazottai számára a világ maximális felszereltségű karóráinak kollekcióját bocsátották ki. Lumineszcens anyaggal bevont mutatók és órajelzők modellek, amelyek lehetővé teszik az idő meghatározását teljes sötétségben.

Szintén érdekes a Magasságmérő kollekció exkluzív modellekkel. Ezen órák házai két részből állnak. A felső rész egy közönséges számlap két mutatóval és egy másodpercmutatóval 6 óra állásban. A tárcsa alatt, amely a gomb megnyomásával emelkedik, található barométer, egy kis kijelző mutatja az időt és a dátumot. A modellnek két változata van: fehér számlappal és fekete mutatókkal, valamint fekete számlappal, fehér mutatókkal. A modell felső része polírozott rozsdamentes acélból, míg az alsó része szálcsiszolt titánból készült. A modell különféle funkciókkal rendelkezik, amelyek az aktív életmódot folytatók vagy az extrém sportokat kedvelők számára szükségesek.A Zeppelin órákat hivatalos viszonteladóinktól vásárolhatja meg, valamint megrendelheti online.

Forrás:ITT

#zeppelin #karóra

karóra adás-vétel