Swiss Military – Hanowa

Robosztus és sportos életmódóráival a svájci minõs svájci márka a Hanowa egyéni és minõségtudatos életmódot képvisel. Az 1990-es évektől kezdve a márka, amely a Hanowa-tól származik, ezen tulajdonságokra szakosodott.

2013-ban a svájci katonai Hanowa ünnepelte Hanowa 50 éves évfordulóját

A svájci katonai történelem Hanowa

A Hanowa története 1961-ben kezdődik, amikor Hans Noll megkezdi Bielben egy közepes méretű órás gyártó üzletvezetőjét. Megkülönböztetett vállalkozói szellem mellett Hans Noll hamarosan képes teljesíteni álmát. 1963-ban feleségével, Elisabettel elindítja saját társaságát, Hanowa-nak nevezi, amely HAns NOll WAtches-ből áll.

1990-ben a Hans Noll olyan márkát hozott forgalomba, amely a Hanowa eredeti kvinteszenciáján alapul, és a svájci gyártmányú minőséget ötvözi a sportos dizájnnal. A „Swiss Military” kiegészítése hangsúlyozza az órák alapvető tulajdonságait, amelyek robusztus tokjukkal és vízállóságukkal aktív csoportot céloznak meg. A Márka kiszolgálja a svájci katonaság kivételes értékeit olyan tulajdonságokkal, mint a robosztusság, kitartás és nagy pontosság, valamint a szélsőséges kültéri körülmények közötti működés képessége. A Cég 1990-es években a Svájcban elindított sikeres bevezetése után a megbízható svájci precíziós kronométerek hamarosan meghódítják a nemzetközi piacot is.

Christian Frommherz svájci üzletember, látomásos és hosszú távú üzleti partner, 2010-ben vette át a Hanowa AG-t, és most folytatja a márka hagyományát. Manapság a Márka egy jól megalapozott svájci óra márka, nagy tapasztalattal rendelkezik a sport-, teljesítmény- és életmódórák területén, és büszkén visszatekinthet már a 50 éves történelemre. A generációk közötti fogyasztók számára vonzó, és kiváló ár-érték arányú időmérőket kínál, jellegzetes jellemzőkkel.

Forrás:https://weiszgroup.com/swiss-military-hanowa/

#hanowa #swissmilitary #hanowawatch #karóra

karóra adás-vétel