Frederique Constant

Frederique Constant 1988-ban alakult. Aletta Bax és Peter Stas 1992-ben dobta piacra első kollekcióját, amely hat, svájci szerkezetekkel szerelt, genfi ​​órásmester által összeállított modellből áll. Frederique Constant részt vesz az óragyártás minden szakaszában, a kezdeti tervezéstől a végső összeszerelésig. A védjegye alatt gyártott órákat vagy Frederique Constant, vagy egy adott modellsorozatra szerződött független tervezők tervezik. Nagy hangsúlyt fektetnek az órák tervezésére, hogy lépést tartsanak a trendekkel és az ügyfelek preferenciáival. A Frédérique Constant élvonalbeli számítógépes szoftvereket, elsősorban számítógéppel segített tervezőszoftvert használ, hogy segítse az óra tervezési és fejlesztési folyamatát.

 

 

TÖBB HOZZÁFÉRÉS A LUXUSHOZ

Küldetésünk az, hogy a Frederique Constant órák iránti érdeklődést nem az ínyencek korlátozott és elitista körére korlátozzuk, hanem az elismerő rajongók szélesebb választékára, akik jó minőségű klasszikus órákat szeretnének élvezni ésszerű áron. Frederique Constant 1995 óta áll ki a World Watch, Clock and Jewelry Show-n Bázelben. A cég virágzása során Aletta Bax és Peter Stas úgy döntött, hogy maguk Genfbe költöznek, hogy az óragyártó főváros szívében fejlesszék a márkát.

 

 

„FREDERIQUE CONSTANT” – NÉV EREDETE

Frederique: Frederique Schreiner 1881-1969Állandó: Constant Stas 1880-1967A Frederique Constant SA jelenlegi ügyvezető igazgatója, Peter Stas 4. generációs leszármazottja Constant Stas úrnak, aki 1904-ben alapította cégét, és nyomtatott óratárcsákat készített. óraipar.

 

 

ÖRÖKSÉG

Genf már a 18. század elején ismertté vált a finom időmérők létrehozásának és gyártásának epicentrumaként. Azóta a genfi ​​óragyártók páratlan magasságokba emelkedtek az óratudomány művészetében. Az időmérők első használói csillagászok voltak, akik a legjelentősebb találmányokért voltak felelősek: az ingaóráért és az órakiegyenlítő rugóért.

 

 

GYÁRTÁS

Az új Frederique Constant gyártás 3200 négyzetméteres, négy emeletre osztva vonzó munkakörnyezetet kínál a mozgatóelemek gyártása, a kaliber összeszerelés, az óra összeszerelés és a kiterjedt minőségellenőrzés szektorában. A legújabb generációs, numerikus vezérlésű gépek az alagsorban egy nagy műteremben helyezkednek el, ahol minden alkatrészgyártás összpontosul. A kaliber, az óra összeszerelés és a legmodernebb minőségellenőrzés elsősorban az új Frederique Constant épület első emeletén található. Az épület egyben a márka nemzetközi központja is.

Forrás:ITT

#karóra #frederiqueconstant #