Barion Pixel
8 000 Ft4 000 Ft

Vízálló karóra (Q&Q Quartz)

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Q&Q Watches karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.08.11.
Adatlap
  • Stílus búvár, hétköznapi, sportos
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Funkciók 12 órás

Vízálló karóra (Q&Q Quartz)

Vízálló, sötétben is világító Q&Q Quartz karóra eladó. Szíja fekete. Ár alkuképes. Eladó egész Pest vármegye területén. Átvétel megbeszélés alapján akár elmegyek személyesen ahova kell.

Q&Q

A japán CBM Corporation 1976 októberében dobta piacra a Q&Q márkájú órákat a világpiacon.1999-ben a Q&Q eladásai elérték a 20 millió darabot, és mára a világ egyik legnagyobb óramárkája lett.

A Japan CBM Corporation világelső a népszerű árú órák és órák értékesítésében.Q&Q órák, A leányvállalata CITIZEN Watch Co.Ltd., Tokió, a legnagyobb eladási analóg óra márka több mint 150 országban.

Hűen a „Nemzetközi termék. Honest Price”, a Q&Q a legendás japán minőségbiztosításáról, gazdaságos árképzéséről és avantgárd formatervezéséről ismert.Q&Q most és a jövőbenÜzletünk további bővítése érdekében digitális kvarcórákat kezdtünk el gyártani, és különböző típusú órákat vezetünk be a világpiacokra.

A Q&Q már most is az egyik legnagyobb márka az analóg kvarcórák értékesítései között, és a következő célunk, hogy ugyanez legyen a digitális kvarcórák esetében is.

Forrás:ITT

#q&q #q&qwatch#karóra

karóra adás-vétel