Barion Pixel
14 000

Rolex Yacht Master 40 Blue Dial 16623 2013

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Rolex karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.10.31.
Adatlap
  • Modell Yacht Master 40 16623
  • Fizetési mód átutalás, Barion utalás, készpénz, PayPal utalás, Revolut utalás, utánvét
  • Szállítási mód Foxpost, futárszolgálat, posta, személyes átvétel

Rolex Yacht Master 40 Blue Dial 16623 2013

Rolex Yacht Master 40 Blue Dial 16623 2013

Platina kék számlapos 2013-as Rolex Yacht Master 40 arany-acél, összes tartozékával, eredeti dobozával-kártyájával, európai vásárlás. Második tulajdonosa vagyok. Polírozatlan, ebből adódóan apróbb hajszálkarcok láthatóak. 2021/06 kapott egy szervizt az Andrássyn a Rolex-ban, onnantól 2 évig gyári garanciális is. Vásárlást és eredetiségét igazoló dokumentummal, bárhol bevizsgáltatható. Csere beszámítás köszönöm, nem. Ára 14.000 EUR.

Rolex

Magát a márkát és a mögötte duzzadó cégóriást kifejezetten üzleti vállalkozásként, profitszerzés céljából alapította 1905-ben, Angliában, a német származású Hans Wilsdorf. Az igencsak tehetséges fiatal üzletember, nyilván rendelkezett órás múlttal, de nem találunk sem mögötte, sem a cége (cégei: Tudor) mögött sok évtizedes, akár évszázados, családi hagyományokban tovább öröklődő órás gyökereket. Annál inkább találunk tevékenysége nyomán virágzó üzleti sikereket, és mind a mai napig megtapasztalhatjuk azt a tökéletességre törekvést, amely minden Rolex órát jellemez.

Ami bevált azon minek válltoztatni!? Rolex

A márka legtöbb modellje alig változtott az elmúlt 50 évben. Ami bevált, azon nem kell variálni, legfeljebb finomítani, ahogy a Rolex is teszi, a kerámia lunettával, a szerkezetek folyamatos fejlesztésével, azzal, hogy az óráikhoz használt aranyat vagy acélt a saját kohóiban állítja elő. A Rolex leginkább a vízálló, avagy a búvárórák világában alkotott maradandót és volt úttörője annak a folyamatnak, aminek köszönhetően ma kapható olyan szériában gyártott óra, amely akár 3900 méter mélységben is működőképes marad. Nem meglepő módon azt is pont Rolex gyártja. Nem mintha bárkit fenyegetne a veszély, hogy félúton a Mariana – árok feneke felé jó lenne, ha tudná mennyi a pontos idő, de a megfelelő órát viselve, ma már ez sem lehetetlen. A cég pedigréjét emeli azon tény is, hogy a Rolex egyike azon 3, e TOP 10-ben szereplő márkának, amelyek jelenleg is kvázi magánkézben vannak. A Rolex tulajdonosa a Hans Wilsdorf Alapítvány.

További információért kattints a cikkre: ITT

#rolex #datejust #airking #submariner #milgauss

karóra adás-vétel