Barion Pixel
69 000 Ft

Rolex Submariner falióra

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Junghans falióra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.11.15.
Adatlap
  • Fizetési mód átutalás, készpénz, Revolut utalás
  • Szállítási mód Foxpost, futárszolgálat

Rolex Submariner falióra

  1. Szélesség: 34 cm

Vastagság: 5 cm

Szálcsiszolt rozsdamentes acél – ásványi üvegborítással

Súly: 1,3 kg

Szerkezet: Kvarc mozgás (mozgás csendes) Másodpercmutató folyamatosan egyenletesen jár (folyik) mint egy automata szerkezet.

Dátum: Automatikus váltás 1-ről 31-re

Világító UV reaktív jelölések (Night Vision)

Junghans

Ami 1861-ben a cég megalapításával kezdődött Schrambergben, hamarosan a német óraipar egyik legizgalmasabb sikertörténetévé vált. Bár az órákkal szemben támasztott követelmények az idők folyamán megváltoztak – a Junghans filozófiája mindig ugyanaz maradt.

A kreatív feltalálók nagyságot hoztak Délnyugat-Németországba és a Fekete-erdő precíziós mérnöki iparába. Az innovatív ötletek a hagyományos óragyártásban is technológiai változásokat hoztak. Ebből olyan cégek születtek, amelyek a mai napig nemzetközi mércét állítanak fel. A 19. században már az egész világra exportálták termékeiket. Az egyik ilyen vállalat a Junghans volt. Az 1861-ben Erhard Junghans által alapított vállalat gyorsan növekedett, és hamarosan nemcsak az óragyártás, hanem az ipar és az építészet területén is történelmet írt. A Junghans 1903-ra a világ legnagyobb óragyártója lett. 1961-ben, a vállalat százéves évfordulóján 6000 alkalmazott naponta 20 000 órát és mindenféle órát gyártott 10 000 gépen, és a termelést 100 országba exportálták. Mi azonban nem csupán időmérőket akartunk gyártani, hanem magát az időt is meg akartuk formálni. És ezt tesszük ma is, töretlen lelkesedéssel.

Forráe: ITT

#faliora #junghans #karora #karóraadásvétel

Karóra adás-vétel