Barion Pixel
5 490 000 Ft

Rolex Datejust 41 mm ref.:126331 2023.04. Vásárlás

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Rolex karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.09.09.
Adatlap
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 41 mm
  • Gyártási év 2023
  • Garancia 55 hónap
  • Működése automata
  • Szíj fajtája arany acél
  • Limitált széria nem
  • Fizetési mód átutalás, készpénz
  • Szállítási mód személyes átvétel

Rolex Datejust 41 mm ref.:126331 2023.04. Vásárlás

Eladóvá vált ez a gyönyörű és népszerű Rolex Datejust 41mm karóra.

A képen is látható 2023.04 havi vásárlás, az eredeti vásárlási bizonylat is meg van. 4,5 év Rolex garancia (2028.04-ig.)

Természetesen full set (doboz, fityegő, chip-es garanciakártya).

Az óra párszor viselt, még részben fóliás, de hajszál karc viselésből eredően sajnos van.

Az óráról vásárláskor számla készül.

Csere/beszámítás köszönöm szépen nem.

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban Miskolcon és Budapesten.

Rolex

Magát a márkát és a mögötte duzzadó cégóriást kifejezetten üzleti vállalkozásként, profitszerzés céljából alapította 1905-ben, Angliában, a német származású Hans Wilsdorf. Az igencsak tehetséges fiatal üzletember, nyilván rendelkezett órás múlttal, de nem találunk sem mögötte, sem a cége (cégei: Tudor) mögött sok évtizedes, akár évszázados, családi hagyományokban tovább öröklődő órás gyökereket. Annál inkább találunk tevékenysége nyomán virágzó üzleti sikereket, és mind a mai napig megtapasztalhatjuk azt a tökéletességre törekvést, amely minden Rolex órát jellemez.

Ami bevált azon minek válltoztatni!? Rolex

A márka legtöbb modellje alig változtott az elmúlt 50 évben. Ami bevált, azon nem kell variálni, legfeljebb finomítani, ahogy a Rolex is teszi, a kerámia lunettával, a szerkezetek folyamatos fejlesztésével, azzal, hogy az óráikhoz használt aranyat vagy acélt a saját kohóiban állítja elő. A Rolex leginkább a vízálló, avagy a búvárórák világában alkotott maradandót és volt úttörője annak a folyamatnak, aminek köszönhetően ma kapható olyan szériában gyártott óra, amely akár 3900 méter mélységben is működőképes marad. Nem meglepő módon azt is pont Rolex gyártja. Nem mintha bárkit fenyegetne a veszély, hogy félúton a Mariana – árok feneke felé jó lenne, ha tudná mennyi a pontos idő, de a megfelelő órát viselve, ma már ez sem lehetetlen. A cég pedigréjét emeli azon tény is, hogy a Rolex egyike azon 3, e TOP 10-ben szereplő márkának, amelyek jelenleg is kvázi magánkézben vannak. A Rolex tulajdonosa a Hans Wilsdorf Alapítvány.

További információért kattints a cikkre: ITT

#rolex #datejust #airking #submariner #milgauss

karóra adás-vétel