Barion Pixel
78 000 Ft

Orient Sporty

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Orient karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2024.07.07.
Adatlap
  • Stílus hétköznapi, sportos
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 45.5 mm
  • Működése kvarc
  • Szíj fajtája acél, aranyozott
  • Vízállóság 100 méter – 10 bar – 10ATM
  • Fizetési mód átutalás, készpénz, utánvét
  • Szállítási mód futárszolgálat, posta, személyes átvétel

Orient Sporty

Eladó 2022 év végi vásárlású Orient bicolor (Rosegold)Karórám.Első tulajtól meg vigyázott szép állapotban.Hétköznapi viseletnek tökéletes valasztás,meg bízható pontos szerkezettel.Teljes szettben pót szemeivel.Orient Cal: KTA00 Japán Kvarc szerkezet Hét napjai, Dátum, 24 órás kijelző menetes hátlap, koronazár.Sötétben fluoreszkáló mutatók.100M vízálló.Csere nem érdekel.

Orient

Az ORIENT  1950 óta a legkiválóbb karórákat készítik az ügyfelek számára, így mindkét kollekció egyedi stílust és pontos időt biztosít, bármelyiket is választja.

1951  eredeti mechanikus működéssel

Az ORIENT STAR minden szempontból egy „valódi csillag”. Kis tokkal, illetve egyszerű, jól kialakított, vonzó és időtálló számlappal szereltük fel, illetve kék mutatókkal, továbbá apró vonalakkal a másodpercmutatón.

1961 Development of automatic movement

1964 Grand Prix 100

1967 Fineness

A Fineness automata, napot és dátumot is mutató karóra az egyik legvékonyabb japán automata karóra volt 1967 és 1974 között, amikor a vékony kialakítású órák voltak divatban. Ez a karóra vékonyabb kialakítású volt a többi modellhez képest, mivel miniatűr alkatrészekkel, a fogaskerekek között minimális távolsággal, illetve egyetlen elemből álló tokkal készült, nem pedig különálló hátlappal.

1969 Nonscratch

1970 Chrono Ace Jaguar Focus

1971 A Caliber 46 sorozat bevezetése

1972 Mexican

1976

A valaha volt egyik legnépszerűbb Márka karóra az 1976-os Multi Year Calendar. Az egyedi naptár funkció 1–31 napot jelenített meg, havonta pedig csupán egyetlen koronaigazításra volt hozzá szükség.

1976 Touchtron

1991 ORIENT Mon Bijou

Az Márka a Mon Bijou modeljével egy mechanikus mozgású szkeleton típusú óra, amely egy gyönyörű, áttetsző tokban helyezkedik el, és amelynek minden egyes elemét manuálisan kellett fényezni – így csak limitált kiadásra került sor, és alapvetően drágább lett a modell. Ugyanakkor a Mon Bijou elérhető ORIENT-modellnek számít, így napjainkban is ugyanúgy megfelel márkánk küldetésének, mint 1991-ben, amikor először megjelent.

2004 az ujjászületés

Az első ROYAL ORIENT karóra 1959-ben született meg. Az első vízálló modell kifejezetten vastag tokkal készült. 2004-ben a modell újjáéledt. Ezt a modellt a lehető legújabb és legfinomabb mozgással szereltük fel, és az ORIENT karórák leginkább „Royal”, tehát fenséges elemévé lépett elő.

Forrás:https://orientwatch.hu/our-story-about-us-history

#orient #orientkaróra #orientwatch #karóra

karóra adás-vétel