Barion Pixel
7 500 000 Ft

Jaeger-Lecoultre master compressor diving

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Jaeger-LeCoultre karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.10.23.
Adatlap
  • Stílus búvár
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 44 mm
  • Működése automata
  • Szíj fajtája arany acél
  • Fizetési mód készpénz

Jaeger-Lecoultre master compressor diving

Jaeger-LeCoultre master compressor diving chronograph 18 karátos rózsaarany manufaktúra szerkezetes 44mm-es csoda dobozában könyvével,gyári garancia füzetével,kaucsuk bevonatos arany csatvéges fém és teljesen hordatlan szövet gyári búvárszíjjal világvezető áron eladó,cserélhető.Ref.száma:Q1862.

Jaeger-LeCoultre

1833-ban, a svájci Vallée de Joux szívében Antoine LeCoultre (1803–1881) családja kis istállóját óragyártó műteremmé alakította, és nagy pontosságú órákat kezdett készíteni. Feltaláló volt, aki egyensúlyban volt az értelem és a képzelet között, és alkalmazkodott az idő mérésének kihívásához. A pontosság megszállottjaként magára vállalta a legkisebb alkatrészek kifejlesztéséhez szükséges eszközök megalkotását a legpontosabb kalibrálás érdekében.

A RITKA SZAKÉRTELEM ÖSSZEFOGÁSA

Az alapításkor a Jaeger-LeCoultre hivatalosan is az első óragyártó lett a Vallée de Joux-ban, amely az óragyártás minden aspektusát egy fedél alatt egyesíti. Ez a megközelítés forradalmat jelentett az ipar számára.

Akkoriban szinte minden órásmester otthonról dolgozott. Mindegyiknek megvolt a saját specialitása és személyes kézműves titka.

1888-ban a Manufaktúra volt a régió legjelentősebb vállalata, amint azt Vaud kanton ipari statisztikái is megerősítik. Ez nemcsak a géphasználatnak és a rendkívüli termelési kapacitásnak volt köszönhető, hanem akkoriban 480 dolgozót foglalkoztatott, férfiakat és nőket egyaránt.

Forrás:ITT

#JaegerLeCoultre #lecoultre #karóra

karóra adás-vétel