Barion Pixel
39 990 Ft

Ice Watch BMW

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Ice Watch karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.06.15.
Adatlap
  • Stílus hétköznapi
  • Nem férfi
  • Számlap típusa digitális
  • Vízállóság 50 méter – 5 bar 5ATM
  • Limitált széria igen
  • Fizetési mód átutalás, készpénz
  • Szállítási mód posta, személyes átvétel

Ice Watch BMW

Alig használt, hibátlan állapotban.

Ice-Watch karórák

Az Ice-Watch az egyik legfiatalabb óra márka, de a 2007-ben kezdődött története alatt az egyik vezető márkává nőtte ki magát. Az óra formája sportos, dinamikus jegyeket hordoz magán, ettől is olyan közkedvelt. Fiatalos, strapabíró és trendi röviden így lehetne jellemezni az Ice-Watch karórákat.

Az Ice Watch vagy magyarul „”Jég óra”” kollekciót Belgiumban hozta forgalomba egy innovatív csapat 2006-ban. Ezt követően a márka hamar elterjedt és közkedvelt lett világszerte. Ezek a trendi órák szó szerint színt visznek a hétköznapokba. A moderált árak lehetővé teszik, hogy különböző eseményekre, különböző színű órákat vásároljunk. Például neon színűt a buliba vagy fekete-fehéret, esetleg kéket a hétköznapokra.

Gondoltad volna?

Hihetetlen de percenként 5db Ice Watch  karórát adnak el világszerte, ezek a számok eléggé jelentősek! Szinte minden alkalomra vehetsz egy másik színű órát és pont ez volt a cél!

Ice Watch sikere elsősorban annak köszönhető, hogy felrúgja az órákról alkotott tradicionális képet, mely a belső, mintsem a külső kialakítást szorgalmazza! Ezek a könnyen viselhető feltűnő időmérők hadat üzennek a mindennapi szürkeségnek, ezzel is a külső megjelenésre helyezve a hangsúlyt! Változás az óraviselés kultúrájában, ez a legfőbb üzenet!

A kollekció tervezésénél a szivárvány összes színét felhasználták a tervezők és a végeredmény önmagáért beszél! Általába szilikon és műanyag felhasználásával ellátott modellek, a kedvező árukkal a legújabb divattrendet követők számára elérhető! A Sili-Stone család minden köves modelljénél Swarowski köveket foglaltak az óra tokozatába a tökéletes hatás elérése érdekében!

#ice #icewatch #divat #karóra

karóra adás-vétel