Barion Pixel
15 000 Ft

Eladó NIXON férfi óra

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Nixon karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.11.19.
Adatlap
  • Stílus hétköznapi
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Szíj fajtája Bőr/műbőr
  • Fizetési mód átutalás, készpénz
  • Szállítási mód Foxpost, futárszolgálat, posta, személyes átvétel

Eladó NIXON férfi óra

Eladó NIXON férfi karóra. Hibátlan, leszámítva a szíjat, az cserére szorul, bár semmi konkrét baja, de azért használva volt. 

Nixon

A Cég egy amerikai óra-, kiegészítő- és hangmárka, amelyet 1997-ben alapítottak a kaliforniai Encinitasban, az Egyesült Államokban.[1] A fiatalok életstílus-piacára összpontosít. Jelenleg a világ 80 országában árulják,  a Nixon önálló kiskereskedelmi üzleteket tart fenn a kaliforniai Berkeleyben, valamint az ausztráliai Bondi és Melbourne-ben, illetve a bali Kuta városában.

A Nixont Andy Laats és Chad DiNenna alapította.

Mind Laats, mind DiNenna az akciósport-iparban dolgozott, és közös emberek révén ismerkedtek meg egymással, akik ezekben a körökben dolgoztak. Laats, a Burton korábbi snowboard termékmenedzsere, aki a Cornell Egyetemen szerzett mérnöki diplomát, éppen a Stanford Egyetemen szerzett Master of Business Administration (MBA) diplomát, amikor DiNennával találkoztak, hogy megbeszéljék a Nixon elindítását.     A dél-kaliforniai származású DiNenna a Long Beach-i California State University-n tanult kommunikáció szakon, és korábban a Vállalat elindítása előtt öt évig a TransWorld Media kiadóvállalatnál dolgozott.

Laats és DiNenna közel 1 millió dollárt gyűjtött össze kockázati tőkebefektetőktől a Nixon elindításához, és 1997-ben megjelent a debütáló katalógus; hét modellt adtak ki 200 kiskereskedőnél. A Nixon 2000-ben leányvállalatot nyitott Franciaországban, és 2005-re 90 modellel és 60 alkalmazottal rendelkezett, az eladások pedig évente 55 százalékkal nőttek.

2006 decemberében a Nixont a Billabong International vásárolta meg körülbelül 55 millió dollárért és egy halasztott kifizetésért, amely körülbelül 76 millió dollárt jelent a 2012-es pénzügyi évben.

2012 tavaszán, hat év után a Billabong márkák égisze alatt a Nixon ismét önálló márkává vált. A Nixon megállapodást kötött a Trilantic Capital Partners-szel („”TCP””) és a Billabonggal, amelyek most már mindketten 48,5%-os részesedéssel rendelkeznek a márkában, a fennmaradó 3%-ot pedig a Nixon vezetősége, köztük Laats és DiNenna birtokolja. Az így létrejött tranzakció a Nixont körülbelül 464 millió USD-re értékeli, ami körülbelül 9,2x LTM EBITDA többszörösének felel meg.

Forrás: Wikipedeia

#nixon #nixonwatch #nixonkaróra #karóra

karóra adás-vétel