Barion Pixel
330 000 Ft

Ebel 1911 XL Big Date, legújabb

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Ebel karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.10.06.
Adatlap
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 40 mm
  • Működése automata, kézi felhúzás
  • Szíj fajtája bőr
  • Fizetési mód átutalás, készpénz
  • Szállítási mód futárszolgálat, személyes átvétel

Ebel 1911 XL Big Date, legújabb

Ebel 1911 XL Big Date, legújabb üveghátlapos modell! Gyönyörű, képen látható állapotban! Nemzetközi árak utolsó képen.

-ETA 2892-A2 -40 mm tok-42 óra járástartalék -Koronáról is húzható -Gyári bőrszíj -Zafír üveg

EBEL

1911-ben Eugène Blum , Elise Blummal, német Lévy-vel közösen, egy műalkotási műhelyt talált a La Chaux-de-Fonds-ban . Mindkét név – Eugène Blum Et Lévy – kezdőbetűinek kombinálásával létrejött az „”Ebel”” márkanév. 1932-ben Charles , az alapító fia vette át a társaság irányítását. Felépítette az üzlet értékesítési hálózatát azáltal, hogy tovább bővítette számos külföldi országban, beleértve az Egyesült Államokat . Blum unokája, Pierre-Alain irányítása alatt a cég az 1970-es évek eleje óta jelentős fellendülést hajtott végre, és karórákat készített Cartier számára . A társaság az LVMH része volt Csoport 2003-ig.

2003 végére az LVMH eladta az Ebel-t a Movado Groupnak 62,2 millió dollárért.

Az „”idő építészei””

Ebel már régóta támogatja a híres építészek munkáját, például Le Corbusier (aki La Chaux-de-Fonds- ben született ), Andree Putman ,  vagy – az 1990-es évek elején – kortárs svájci festészek, például Jean Arcelin munkáját . 1986- ban a csoport megszerezte a Le Corbusier korai remekművét , a Villa Turque- ot a 75. évfordulója alkalmából, hogy egyszerre emlékeztesse annak alapvető értékeit, és kimeríthetetlen inspirációt szolgáltasson a márka számára.

Amint a Newsweek magazin 2019. július 12-i kiadásában szerepel, egy 1974-ben gyártott arany- és gyémántos karóra, amelyet Elvis Presley- től egy korai evangéliumi mentornak adományozott, aki később egy segítő énekesnő nevet viselt – és haláláig vele maradt. aukción a MS Rau Antiques-ban, New Orleans, LA, a minimális díj 500 000 USD körzetben van. 18 kt aranyból készül, 26 kerek fehér gyémánttal díszíti az óra felületét. A személyes felirat a következő: „”Elvistől JD Sumnerig „”, 1974.

Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Ebel

#karóra #ebel

karóra adás-vétel