Barion Pixel
299 000 Ft

Certina – ÚJ, – GARANCIÁLIS svájci óra eladó, Allee-ban vásárolt, számla megvan

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Certina karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.09.18.
Adatlap
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 42 mm
  • Gyártási év 2023
  • Garancia 18 hónap
  • Működése kvarc
  • Vízállóság 100 méter – 10 bar – 10ATM

Certina – ÚJ, – GARANCIÁLIS svájci óra eladó, Allee-ban vásárolt, számla megvan

Certina – ÚJ, – GARANCIÁLIS svájci óra eladó, Allee-ban vásárolt, számla megvan

Márciusban vásárolt, onnantól 2 év garanciával kifogástalan állapotban, új óra eladó.

Kihasználatlanság miatt. Garancialevél, egyedi kártyája sorszámmal, számlával, dobozával. Budapesti, személyes átvétel.

Certina

A Certina óra története kézzel készített szerkezeteivel 1888-ban a Svájci Alpok lábánál egy családi ház melléképületében kezdődött. Folyamatos innovációjának köszönhetően gyorsan a világ egyik legmodernebb óragyárjává nőtte ki magát.

Az 1950-es években kifejlesztették a dupla biztonsággal rendelkező DS rendszerüket. Ennek köszönhetően nemcsak magas ütésállósággal rendelkeztek, de a himalájai magaságpróbát is kiállva méltán vált a világ egyik legmegbízhatóbb órájaként ismertté. Azóta is a magas színvonalú kivitelezéssel, a folyamatosan fejlődő technológiával és egyedi elegáns megjelenéssel hirdetik exkluzivitásukat minden korosztály és mindkét nem számára.

A Certina márka elsők között tekerte vissza az időt és repített vissza minket a múltba retro karóráival, amelyek régies küllemükkel modern belső szerkezetükkel azóta is megállíthatatlan népszerűségnek örvendenek.

A karórák tervezésében egyszerre ötvözik a sportos eleganciát és a mindennapi használhatóságot. A DS rendszeren kívül pedig olyan extra tulajdonságokkal rendelkezhetnek, mint zafírüveg, kerámia anyagfelhasználása. Szerkezete részidő mérésére alkalmas Fyback fonográf, vagy a kronométertanúsítvánnyal rendelkező DS Master. Ezáltal megkérdőjelezhetetlenné válik a kvarcóráik pontossága és a márkanév helye az elit körben. Garantált minőség, időtállóság, megbízhatóság elérhető áron.

Forrás:https://www.10ora10.hu/markak/certina.html

#certina #podium #karóra

karóra adás-vétel