Barion Pixel
19 000 Ft

CASIO LTS-100D 1AVEF női karóra

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Casio karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.12.05.
Adatlap
  • Nem női
  • Fizetési mód készpénz
  • Szállítási mód személyes átvétel

CASIO LTS-100D 1AVEF női karóra

Eladó a képen látható CASIO LTS-100D 1AVEF típusú, újszerű , gyönyörű állapotú, sportosan elegáns női karóra, eredeti dobozával.

főbb tulajdonságok:

szerkezet: quartz,  üveg: karcálló zafírkristály, tok anyaga: nemesacél, méret: 29 mm, vastagság: 8mm,  dátum funkció,

ÁR FIX, csere nem érdekel. Személyes átvétel Budapesten.

 

Casio

A Casio japán vállalat. A cég főleg óráiról, számológépeiről, kameráiról illetve szintetizátorairól ismert, de ezek mellett egyéb termékeket is gyártanak. Székhelye Tokióban található.

1946-ban alapította Tadao Kashio mérnök, „”Kashio Seisakujo”” néven. A tokiói Ginzában rendezett üzleti kiállításon Tadao és testvérei számológépeket láttak, és ennek hatására elhatározták, hogy ők is számológépeket fognak gyártani. Első számológépüket 1954-ben dobták piacra. 1957-ben alakult meg a Casio Computer Co., Ltd. Az 1980-as években az elérhető árú termékeik miatt népszerűek lettek, és a mai napig is népszerű márkanévnek számít. 1994 óta fényképezőgépeket és kamerákat is árulnak, az „”Exilim”” márkanév alatt.

A Casio karórákat, számológépeket, szintetizátorokat, fali órákat, hordozható televíziókat, kamerákat, fényképezőgépeket, pénztárgépeket és egyéb elektronikai termékeket árul. Legismertebb óráik a megbízhatóságukról és túlélő képességéről híres G-Shock és az elérhető árú Edifice sorozat.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Casio

#casio #gshock #edifice #karóra #casiokarora

karóra adás-vétel