Barion Pixel
11 000 000 Ft

Audemars Piguet royal Oak Offshore SHAQ

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Audemars Piguet karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.01.16.
Adatlap
  • Stílus hétköznapi
  • Nem férfi
  • Óratok átmérője 48 mm
  • Gyártási év 2008
  • Szíj fajtája bőr
  • Limitált széria igen
  • Fizetési mód átutalás, készpénz
  • Szállítási mód személyes átvétel

Audemars Piguet royal Oak Offshore SHAQ

Sziasztok!Egy igazán különleges karórát kínálok eladásra, méghozzá a világ szinten elismert Audemars Piguet gyártótól, melyet számtalan híresség, illetve közéleti személyiség is előszeretettel hord napjainkban, ami nyilvánvalóan az árán is tükröződik.Azt szeretném leszögezni, hogy egy igencsak limitált kiadású modellről, az Audemars Piguet Royal Oak Offshore „Shaquille O’Neal” LimitedEdition-ről beszélünk, amit a méltán híres amerikai kosárlabdázó Shaquille O’Neal-al együttműködve dobtak piacra, mindösszesen 960 darabszámra korlátozva világszerte.

🔴Márka: Audemars Piquet🔴Modell: Royal Oak Offshore „Shaquille O’Neal” Limited Edition🔴Működése: Automata▪️Kronográf funkció▪️Dátum funkció🔴Tok anyaga: Acél 🔵 Átmérő: 48 x 61 mm🔴Üveg: Zafír⚫️Számlap: Fekete🔴Szíj anyaga: Bőr🔴Csat: Tüskecsat 🔵Anyaga: Acél

Eredeti dobozával és papírjaival hirdetem eladásra és természetesen bárhol bevizsgáltatható.

Megtekinthető a BLGH ÉKSZERHÁZBAN! H-P: 11:00-16:00

Audemars Piguet

TörténelemA manufaktúrát 1875-ben alapította a svájci Jura-völgy szívében fekvő La Vallée-de-Joux-ban, Le Brassus-ban Jules-Louis Audemars és Edward-Auguste Piguet, két vállalkozó szellemű fiatalember, akik tehetségüket egyesítve ritka komplikációkkal ellátott órákat fejlesztettek és gyártottak.Már ezekben a korai időkben egy Audemars-Piguet órát nagyra értékeltek a finom mechanikus órák kedvelői. Elszántságuk, képzelőerejük és fegyelmezettségük révén beírták nevüket az óragyártás szélesebb körű történetébe. Az általuk alapított vállalat soha nem hagyta el az alapító családok kezét.

1875A céget Jules Audemars és Edward Piguet alapította.

1883Megkezdődött a komplikációs órák és a feltűnő órák gyártása.

Audemars Piguet: Negyedik ismétlő zsebóra, öröknaptár és független másodpercmutató/1882 1

1899 Egy „Grande Complication” zsebóra kerül ki az Audemars Piguet műhelyeiből. Három gongon ütő nagy- és kisütővel és percismétlővel, független gongon ütő ébresztővel, öröknaptárral, holt másodperccel, valamint ugró másodperccel (ötödmásodperc-jelzéssel) és másodpercmutatóval ellátott kronográffal van felszerelve.

Audemars Piguet: Piguet Armageddon: karórák ugró órákkal

1921 Az Audemars Piguet megalkotja az első ugróórás karórát, amelyet a HPVM10”’ kaliber hajt.

1972Création sur un design de Gérald Genta de la Royal Oak, la montre de sport en acier aussi chère qu’une montre en or.

Audemars Piguet: Az első önfelhúzós ultra-vékony tourbillon karóra

1986 Egy új világelső: Az Audemars Piguet elkészíti az első ultravékony, önfelhúzós tourbillon karórát (kaliber 2870). A tourbillon kocsi a valaha készült legkisebb.

1992 Lancement de la collection Royal Oak Offshore pour les 20 ans d’une montre devenue une icône.

1995 A Manufaktúra az 1992-ben bevezetett Triple Complication kronográfját egy másodpercosztásos kronográffal egészíti ki, így jön létre az első „Grande Complication” önfelhúzós karóra (kaliber 2885).

Dynamographe Jules Audemars

2000 A vállalat alapításának 125. évfordulóját ünnepelve a Jules Audemars Dynamograph karóra (kaliber 2891) kiegészíti az Audemars Piguet Classic Collectiont. Egy új minőségi jelzés jellemzi: a rugó által szolgáltatott nyomaték.

A Tradition d’Excellence bevezetése, amely mostantól a hagyományos és innovatív komplikációkat egyaránt bemutató, finom kidolgozású órák keresett kollekciója.

2002 A Royal Oak 30. évfordulója alkalmából a Royal Oak Concept órával kedveskedik. Esztétikája határozottan futurisztikus; a tokhoz használt anyagok – titán és 602-es alakrit – a legmodernebb technológiai kutatásokból származnak; és az eredeti óramű (2896-os kaliber) a kifinomultság új csúcsát éri el.

America’s Cup © Bob Cuvarrubias1

2003 Az Audemars Piguet által szponzorált Alinghi csapat megnyerte az Amerika Kupát.

Tradition d’excellence n°41

2004 A Tradition d’Excellence kollekció negyedik darabjának bemutatása. Ez a 20 darabra limitált Royal Oak kézi felhúzású tourbillon kronográf dupla tíznapos járástartalék-jelzéssel és 30 perces számlálóval rendelkezik. Az óra a 2893-as kaliberrel van felszerelve. A tok hátlapja és a szíj 950-es platinából készült.

2005 Az Audemars Piguet bemutatta az Edward Piguet Moss Agate Tourbillon-t, az első olyan órát, amelynek alaplapja mohaachátból készült, egy félig áttetsző ásványból, amelynek finom, foltos mintázata indákra emlékeztet. Ez az újítás a finom kövek (rutilált kvarc, mohaachát stb.) fúrására szolgáló technika feltalálásának köszönhetően vált lehetővé.

Audemars Piguet: Negyedik ismétlő zsebóra, öröknaptár és független másodpercek/1882 1

2006 A Tradition d’Excellence kollekcióhoz egy ötödik időmérő csatlakozott, amelyet 20 darabos limitált példányszámban gyártottak platinából. E kivételes óra esetében az Audemars Piguet új utat járt be, és egy ovális Millenary tokot választott a lineáris kijelzővel ellátott öröknaptár elhelyezésére. A 18. századi órásmester, Robert Robin (1742-1799) tervei alapján készült Audemars Piguet csuklós szerkezet kenőanyag nélkül működik, és ellenáll az ütéseknek (2899-es kaliber).

Carbone Forgé1

2007 Az első kovácsolt karbon tok. Ez a kivételesen könnyű, ugyanakkor rendkívül ellenálló anyag 1-2 mm átmérőjű szénszálak összessége. Minden egyes szénszál több ezer, mindössze hét mikronos mikroszálból áll, amelyek gyantaszálba vannak ágyazva. A szénszálat magas hőmérsékleten tömörítik, majd aprólékos szabványok szerint készítik el.

Manufacture des Forges1

2009 A Manufacture des Forges megnyitása. Ez a Le Brassus központjában található új gyártóüzem volt az első olyan ipari épület, amely megfelelt az új svájci Minergie-Eco® környezetvédelmi tanúsítvány előírásainak.

2012A Royal Oak 40. évfordulója az alkalom egy új emlékszéria kifejlesztésére. Michael Schumacher, a Forma-1 történetének legsikeresebb Forma-1-es pilótája az Audemars Piguet nagykövete lesz.

2013Az első Royal Oak Offshore Grande Complication bemutatása.

Forrás: Itt

#audemarspiguet #royaloak #royaloakoffshore #karóra

karóra adás-vétel