Stührling

A Stührling egy amerikai cég, amely órákat tervez és értékesít. A Márka egy viszonylag új, régi hagyományokkal rendelkező óramű, a svájci horológia korai éveiben készült . Kevés információ áll rendelkezésre arról, hogy az órák hogyan készültek. Tudjuk, hogy a márka a nevét Max Stührling-től kapta, aki az 1800-as évek végén, Svájcban élt órásmester.

1999-ben a Márkát New Yorkban alapította Chaim Fischer. Eközben a Stührling unokája, Max Stührling IV, George J von Burg közremûködésével, 2002-ben online forgalomba hozta a márkát. A svájci órakészítés szabványainak betartásával a társaság különféle óramodelleket tervezett és fejlesztett ki, amelyek horológiai történelmének jeleit viselik.

Hol készülnek a cég órái?

Míg a márkanév a „régi világ” svájci óragyártási gyakorlatokat alkalmazza, óráikat főként Hongkongban gyártják. Néhány Stührling órában kínai szerkezet vannak. A drágább órák svájci szerkezetekkel, míg mások japán kvarcszerkezettel rendelkeznek.

A Márka, az összeszerelés és a gyártási folyamatát  Hongkongban végzik.

Ha befektetni szeretne egy olyan órába, amely jól néz ki és jó építési minőséggel rendelkezik, akkor ez az óra jó lehetőség. De ha gyűjtő vagy és luxus órát akar vásárolni, vannak más márkák is, amelyek jobban megfelelnek az Ön számára, például a Rolex vagy az Omega .

Jó minőségű a Stührling órák?

Az órák egyedi és gyönyörű dizájnnal rendelkeznek. Amikor ilyen órát vásárol, műalkotást vásárol. Jól néznek ki, kényelmesen illeszkednek a csuklójára, és valószínűleg bókot kapnak, ha mások látják. A Cég óráinak többségét méltányos áron kapjuk meg, mivel megvalósíthatóvá válik, ha csak a formatervezési mintát vásárolják, a mozgás vagy más alkatrészek figyelembevétele nélkül.

A Stuhrling órákhoz tartozó tok általában orvosi rozsdamentes acélból készül. A csatt rozsdamentes acélból, a szíjj bőrből vagy  szilikonból készül.  Például egyesek aligátor vagy krokodil szijjat használnak. A prémium vagy korlátozott kiadású órák rozsdamentes acél helyett kerámia tokokkal is rendelkezhetnek .

Szinte mindenki megengedheti magának ez a Márkát. Akár mindennapi használatra, vagy alkalmi viseletre, akkor jó áron kaphat egy időmérőt. Egyszerűen fogalmazva: jó ár-érték arányt kap, ha pártfogolja ezt a márkát.

Forrás:https://watchranker.com/stuhrling-watch-review/

#sturling #karóra #sturlingwatch

karóra adás-vétel