Ingersoll

Robert H Ingersoll és testvére, Charles megalapította az Ingersoll Watch Company-t, az egyik legrégebbi amerikai óragyártót. Az Ingersoll testvérek az ipar és a találmány úttörői voltak az óragyártás területén. Egy ambiciózus tervet dolgoztak ki és követtek: az Ingersoll órákat megfizethető áron kínálják a nagyközönségnek, miközben megőrzik a valódi minőséget és hitelességet.

A New York-i székhelyű karórákat eredetileg kézzel gyártották, de 1892-ben Henry Fordnak köszönhetően az Ingersollnak sikerült kifejlesztenie a zsebórák és karórák gyártósorát.

Kiváló minőségű gyártással, precíziós alkatrészekkel és nagyon kedvező, 1 dolláros (akkori napibér) árral megszületett az úgynevezett „dolláróra”.

A Dollar Watch annyira népszerű volt, hogy több mint egymillióan keltek el.

Az Ingersoll Watch Company a kereslettel együtt nőtt, és új előrelépéseket tett az óragyártásban; az Ingersoll karórák funkcióinak és jellemzőinek fejlesztése a következők érdekében:

  • A létező legkisebb zsebóra.
  • ‘RADIOLIT’: az első világító óra a sötétben.
  • Az első katonai óra, amelyet a fegyveres erők bevonásával terveztek.
  • Az első karakteres karóra, amelyet a Disney megrendelt Miki egérrel.

Az Ingersoll órákat megalakulásuk óta folyamatosan árusítják, és mára az Ingersoll márka világszerte ismert. Az Ingersoll továbbra is fenntartja az Ingersoll testvérek szellemiségét, és büszkén mutatja be a minőségi, precíziós időmérők új sorozatát.

 

Tekintse meg alább néhány úttörő eredményenket.

1892Robert H Ingersollnak sikerült kifejlesztenie egy automata gyártósort órákhoz. Az órákat akkori 1 dolláros áron adták el (napi bér).

1896Az Ingersoll növelte a termelést Henry Ford segítségével egy automatizált óragyártó sor létrehozásával, amely megkönnyítette a rövidebb idő alatt elkészíthető termékek mennyiségének bővítését.

191026. Theodore Roosevelt elnök segített Ingersollnak világszerte elismertségre szert tenni azzal, hogy híresen nevezték „az ország emberének, ahol az  Ingersoll órákat gyártják”.

1919Ingersoll feltalálta az első világító zsebórát a sötétben, Radiolite néven egy egyszerű világító számlappal. Az első világháborúban széles körben használták a tankerek. Kérjük, látogasson el a  Radiolite kollekcióba  , hogy megtekinthesse órakínálatunkat, amelyek ezt a nagyszerű eredményt ünneplik.

1928Sir Alan Cobham 7 hónap alatt átrepüli az afrikai kontinenst (23 000 mérföld), állítva, hogy az egyetlen igazi megbízható fedélzeti óra egy Ingersoll volt.

1933Az Egyesült Államok történetének egyik legikonikusabb órája születik, amikor Robert H Ingersoll találkozik a Disney-vel, hogy engedélyt szerezzen egy Mickey Mouse órára.

1947Gandhi dicséri az Ingersoll zsebórát a precíziós időmérőjéért, és az egyik legértékesebb tulajdonának nyilvánítja. Megtalálható az Újdelhi Múzeumban a többi minimális értékű birtoka között.

1957Walt Disney megkapja a 25. milliomodik Mickey Mouse órát, hogy megünnepelje sikerét. Kérjük, látogasson el az Union Collection oldalára, és tekintse meg órakínálatunkat, amelyek a Disney Ingersoll partnerség nagy sikerét ünneplik.

2012Az Ingersoll az úttörő innováció és az óragyártás terén elért úttörő vívmányok 120. évfordulóját ünnepli.

2016-osmárkaújraindítás: Az Ingersoll továbbra is fenntartja a két testvér szellemiségét, és büszkén mutatja be a minőségi, precíziós időmérők új sorozatát.

Forrás:ITT

#ingersoll #ingersollwatch #ingersollkaróra #karóra

karóra adás-vétel