BOREALIS

Díszített professzionális, megbízható, megfizethető órák gyártására.

E cél elérése érdekében az ázsiai és svájci gyártók által beszerezhető legjobb összetevőket használjuk, a gyártás során csak kiváló minőségű termékeket használva ezzel is erősítve a Borealis márkát.

Minden órájukra egyéves korlátozott jótállás vonatkozik.

Órák tokjaink akár 316L sebészeti minőségű rozsdamentes acélból, titánból, CuSn8 bronzból vagy alumínium bronzból készülnek.

Borealis részeként az általunk gyártott órák csak megbízható mechanikus szerkezetekkel készülnek, tiszta és könnyen olvasható számlapokkal készülnek, és a legmagasabb minőségű eszközökkel és anyagokkal készülnek.

Óráik megfizethető áron és megfizethetőek az órák gyűjtőinek többsége számára. Nem a minőség csökkentésével, hanem csak a gyártók beszerzésével érjük el, amelyek képesek az ár számára a legjobb minőséget biztosítani.

Minden óráját a svájci gyártók, nevezetesen a svájci STP vagy az ázsiai gyártók, nevezetesen a Miyota, a Seiko Time Module, a Sirály, a Sanghaj és a Hangzhou megbízható mechanikus szerkezetei hajtják.

Minden Borealis óra a kiszállítást megelőzően 48 órás teszten esik át, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a minőségi előírásainknak megfelelően működik-e.

Forrás: https://www.borealiswatch.com/

#borealis #borealiswatch #karóra

karóra adás-vétel