BOBO BIRD

BOBO BIRD egy olyan név, amely elkötelezi magát amellett, hogy ügyfeleinek a legmagasabb színvonalú, természetes, elegáns és egyedi fa órákat kínálja, amelyeket a modern kézműves és a hagyományos kézműves ötvözésével készítettek.
Az órák újrahasznosított anyagokból és újrahasznosított fából készülnek, mert tisztában vagyunk azzal, milyen mértékű társadalmi hatást gyakorolunk a környezetünkre. Kiváló rendeléskövetési és minőségi garanciáink garantálják ügyfeleink 100% -os elégedettségét, akik újra és újra vállalkoznak velünk.
Minden formatervezés eredeti és természetes fából készült!
Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló mintákat hozunk neked.

Ács aki a fiának készített karórát ajándékba

    1995 télen Kína északi részén egy fiú órát akart születésnapi ajándékként. Apja, aki egy régi ács volt, teljes kézzel kézzel készített egy fából készült karórát a fiú számára, hogy fia számára a legjobb szeretettel jusson. Évekkel később a fiú létrehozta az apja számára a BOBO BIRD-t, mert a születésnapján kapott óra volt a legkülönlegesebb ajándék, amit valaha kapott. A Márka név egy olyan helyi madárból származik, amelyek a bokorban ülők voltak, olyan hangot adtak, mint a BO-BO.

A BOBO BIRD a kínai kivitelezés és a japán mozgástechnika jó kombinációja. A fa rendkívüli hőmérsékleti sugarat hoz a csuklójára. Egyedülálló textúrája, innovatív és személyre szabott kialakítása miatt a Márkát különösen szeretik a fiatal fogyasztók. Minden fa regenerált és újrahasznosított juharból, bambuszból és szantálfából készül, hogy hozzájáruljon a zöld földhez és csökkentse a fém és gumi szennyeződését.

BOBO BIRD kívánsága, hogy közelebb kerüljön a természet szépségéhez.

Aki szereti a természetet az megtalálja a márkában a neki megfelelő modellt, mutatós és dekorativ jól használható karóra!

Forrás:https://www.bobobird.com/our-story/