Barion Pixel
7 500 000 Ft

Jaeger-Lecoultre extreme w-alarm rosegold

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Jaeger-LeCoultre karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.10.26.
Adatlap
  • Óratok átmérője 46 mm
  • Limitált széria igen
  • Fizetési mód készpénz
  • Szállítási mód személyes átvétel

Jaeger-Lecoultre extreme w-alarm rosegold

Jaeger-Lecoultre master compressor extreme W-alarm renascer Angola 75 darabra limitált ,hatalmas 46mm-es ,18 karátos rózsaarany tokos komplett Cuanza Norte provincia kiadású csoda,melynek hátlapján egy nagy tisztaságú brilliáns jelzi a térképen a kézzel vésett tartomány helyét.A szóban forgó darab egy gyűjteményi csoda hordatlan új állapotban tökéletes lengéssel vadonat új kroko szíjjal és arany fáslicsattal dobozában,garancia füzetével.2011-es gyártás,ref.száma:Q1772.A szerkezet egy manufakturális ébresztős világidő komplikációs remekmű.Szuper áron eladó,cserélhető.

Jaeger-LeCoultre

1833-ban, a svájci Vallée de Joux szívében Antoine LeCoultre (1803–1881) családja kis istállóját óragyártó műteremmé alakította, és nagy pontosságú órákat kezdett készíteni. Feltaláló volt, aki egyensúlyban volt az értelem és a képzelet között, és alkalmazkodott az idő mérésének kihívásához. A pontosság megszállottjaként magára vállalta a legkisebb alkatrészek kifejlesztéséhez szükséges eszközök megalkotását a legpontosabb kalibrálás érdekében.

A RITKA SZAKÉRTELEM ÖSSZEFOGÁSA

Az alapításkor a Jaeger-LeCoultre hivatalosan is az első óragyártó lett a Vallée de Joux-ban, amely az óragyártás minden aspektusát egy fedél alatt egyesíti. Ez a megközelítés forradalmat jelentett az ipar számára.

Akkoriban szinte minden órásmester otthonról dolgozott. Mindegyiknek megvolt a saját specialitása és személyes kézműves titka.

1888-ban a Manufaktúra volt a régió legjelentősebb vállalata, amint azt Vaud kanton ipari statisztikái is megerősítik. Ez nemcsak a géphasználatnak és a rendkívüli termelési kapacitásnak volt köszönhető, hanem akkoriban 480 dolgozót foglalkoztatott, férfiakat és nőket egyaránt.

Forrás:ITT

#JaegerLeCoultre #lecoultre #karóra

karóra adás-vétel