Jacob & Co.

„”Jacob And Co”” vagy „”Jacob And Company”” néven emlegetett ékszer- és karóra- kiskereskedő, amelyet 1986-ban alapított Jacob Arabo gyémánttervező . A kiemelt butik és a vállalati központ található Manhattan , New York City

Jacob Arabo 1981-ben korán elvégezte az ékszertervező tanfolyamot New Yorkban , Arabo nyitott egy kis standot New York városának Diamond körzetében , ahol magánügyfelek számára kezdett tervezni.  1986-ban Arabo megnyitotta saját cégét, „”Diamond Quasar”” néven, és saját címkéjén kezdett tervezni, „”Jacob & Co.”” néven.  Az ékszerek kezdetben Faith Evans R & B- énekesnő figyelmét felkeltette, aki később férjét, a Notorious BIG rappert hozta az üzletbe. Később mindkét híresség barátját elhozta az üzletbe, és az üzlet hírnevet szerzett a zeneiparban.  Egyedülálló termékei és híres ügyfélköre miatt a márka gyorsan népszerűségre tett szert New Yorkban, és 2002-ben kibővíthette üzleti tevékenységét a luxus óragyártó iparra.

A Jacob & Co kiskereskedelmi helyszínekkel rendelkezik szerte a világon!

A Jacob & Co. számos jellegzetes óratípusáról ismert, mint például a 2002-ben debütált „”Five Time Zone Watch””. A számos ügyfél jet-set életstílusa által inspirált időmérő négy rögzített időzónát tartalmaz – New York, Los Angeles, Tokió és Párizs -, az ötödik számlap pedig a viselője tartózkodási helyének megfelelően van beállítva. További figyelemre méltó órák közé tartozik a „”Quenttin””, az első olyan óra, amely 31 napos járástartalékkal, hét főfutószárral és függőleges, oldalra szerelt tourbillonnal (egy olyan szabályozó eszköz, amelyben az óra időmérő eleme egy fémketrecben forog, hogy kiküszöbölje a gravitáció pontosságra gyakorolt hatását) rendelkezik, valamint a Ghost Watch, egy svájci gyártású digitális óra, amely pentagramma alakú és akár 20 időzónát is képes megjeleníteni. Egy másik öt időzónás kialakítás a Grand kollekcióval jelent meg.

A Jacob & Co. arról ismert, hogy órákat és egyéb ékszereket biztosít hip-hop művészeknek, National Basketball Association játékosoknak, bokszolóknak és más hírességeknek.

Forrás: Wikipedia

#jacob&co #jacobandco #karóra

karóra adás-vétel