Barion Pixel
155 000 Ft

Vostok-Europe Anchar K162 Titánium tok, tritium indexek

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Vostok karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.08.04.
Adatlap
  • Modell Anchar K162
  • Stílus búvár
  • Nem férfi
  • Számlap típusa analóg
  • Óratok átmérője 49 mm
  • Funkciók dátum, forgatható lünetta
  • Működése automata
  • Szíj szélessége 24 mm
  • Szíj fajtája Bőr/műbőr, Szilikon
  • Limitált széria igen

Vostok-Europe Anchar K162 Titánium tok, tritium indexek

Eladó gyűjteményből keveset használt titánium tokos Anchar K-162 Submarine 1000db-os limitált karóra.

Tok: 49mm

Szíj: 24mm (2db szilikon és egy bőr)

Szerkezet: NH35A

Indexek tritium csövesek

Vostok

A karórára hivatkozva egyszerre megnyílt a különböző svájci óramárkák nevei, de a Vostok olyan márkák, amelyek megfelelő helyet foglalhatnak el köztük. Az egyik ilyen márka egy orosz Vostok óramárka. Igen, igen, ez az orosz – a jelenlegi oroszok fáradhatatlan orosz lelkülettel néznek.

A Chistopolsky óragyártás története 1941 őszén kezdődik. Kezdetben ezt a vállalkozást rendszámgyárként hozták létre, háborús szükségletekkel. 1943 februárjában azonban a Népbiztosság utasítására a habarcsfegyvereket kiigazították a „békés” gyártás kiadásával. Így jelent meg az első ország a „Kirov” férfi karórában. De az igazi dicsőség az emberek képzett kézművesek Chistopol hozott más férfi karóra – „Victory”.

A „Győzelem” 50. évének elején minden második férfi csuklóját díszítette. Megbízhatóság, tartósság és kifogástalan pontosság – ezek az elvek a háború éveiben alakultak ki, és a Vostok órák alapja lett. 1952-ben az üzem kifejlesztett egy „Kama” modellt. ütésálló és porálló burkolattal, különféle iparágak számára készült, és 1957-ben megkezdte a K-28 „East” nagy pontosságú karórák gyártását, a „Peace”, „Wave”, „Saturn”, „Cosmos” oldalsó karórákat. és központi használt, ütésálló lencse és ház. Export néz „Kelet” nőtt 7-szer egyszerre.

Ezeknek a csodálatos tulajdonságoknak köszönhetően 1965-ben a Chistopol óragyár a Szovjetunió Védelmi Minisztériumának hivatalos óraszállítója lett. Ebben a tekintetben a cég létrehozta a legendás „Commander” órát, amely még mindig nagy népszerűségnek örvend szerte a világon. A hadsereg tapasztalati karóráinak fejlesztése során megszerzett különleges modell 1968-ban történő létrehozását szolgálja – „kétéltű”.

Ez a masszív rozsdamentes acél házzal rendelkező modell 200 bar nyomásig vízálló volt. 1969 óta a Chistopol karóragyár „Kelet” néven indult, és a cég„Chistopol Watch Factory” Vostok néven ismert. Az órapiacon elért sikerek meghatározzák a fejlődés jövőbeli irányát, nevezetesen a mechanikus órák létrehozását, amelyek pontos sebességgel, bármilyen hőmérsékleten, bármilyen környezetben, de képesek ellenállni a jelentős ütéseknek és túlterhelés. Az órákat a világ 54 országába kezdték exportálni. 1976-ban a híres űrhajós, G. Grechko meglátogatta a gyárat, és köszönetképpen a minőségi termékek előállításáért a pripodnes mesterei az „East” űrórában jártak. 1992-ben az üzem a A Tatár Köztársaság joghatósága alá tartozó társaságokká válnak. Kisvállalkozásokat hoztak létre órakészletek gyártására. Nagy mennyiségű órát kezdtek exportálni Olaszországba, az USA-ba és Svájcba.

A nyugati féltekén megnyerte a legnépszerűbb modellt „Sivatagi vihar”. 2004-ben a legendás „Commander” óra modern megjelenést és „bonyolultabb szívet” kapott, és sikeresen bemutatták a világhírű BaselWorld show-nak.2004 szeptemberében bemutatták az új vegyesvállalatot, a „Vostok”-ot, amelyet a litván „Colosseum” cég hozott létre az EU-n belüli órák szállítására.Az üzem legtöbb szakképzett mestere a Chistopol klasszikus sémáját követi. Minden modell a svájci horgonyhúzó rendszerrel, rubin kövekre támaszkodó acél horgonykerekekkel és villákkal, speciális precíziós ötvözetekből készült felhúzható órarugóval, ütésgátló eszköz csomópont-egyensúlyával készül.A Vostok cég szakképzett mestereinek munkáját több tucat nemzetközi és orosz oklevéllel és díjjal jutalmazták, mint „Kereskedelmi Presztízs” (Franciaország), „Diamond Star” (Mexikó) a minőségért, „Golden Globe” (Dánia) üzleti eredmények, „Golden Eagle”A Vostok egyik fontos területe egy olyan óra létrehozása, amelynek szimbólumai a sorrendben vannak.

A cég termelőképességének köszönhetően a logó gyors és hatékony felhelyezése a számlapra, a csomagolásra és a borítóra gravírozható. A Vostok karóra teljes mértékben megfelel az európai minőségi szabványoknak.Ma a cég a Vostok stílusú attribútumok széles skáláját kínálja, köztük az arany és ezüst órákat, az eredeti karórákat a letisztult dizájnnal, az aranyozással és a bonyolultabb, nagyobb pontosságú szerkezetekkel. „The Kreml”, „Prestige”, az új „tábornok” és „Aviator” acél tokkal, „Commander” egy új mozgalommal – ez nem egy teljes lista a termékekről, amelyek az arculat kialakításán dolgoznak, és lehetőséget adnak büszkék az orosz órák

Forrás:ITT

#vostok #rusia #vostokrusia #vostokkaróra #karóra

karóra adás-vétel