Barion Pixel
699 999 Ft650 000 Ft

U-BOAT SOMMERSO

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új U-Boat karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2022.12.11.
Adatlap
  • Modell Sommerso

U-BOAT SOMMERSO

Tökéletes karácsonyi ajándék, minden kérdésben szívesen állok rendelkezésre  

U-Boat Sommerso DLC U9015 férfi karóra. Svájci 25 köves automata szerekezet 38 óra járástartalékkal. Mindkét irányba forgatható lünetta.

Nagy méret, tökéletes olvashatóság, 46mm rozsdamentes DLC eljárással kezelt acél tok. Vonzó fekete számlap, szuperluminova bevonattal a számokon, indexeken, mutatókon.

Rendkívül ellenálló vulkanizát gumi. 300M vízállóság.

Dátum Korona kioldó kar Átlátszó hátlap Rubinnal díszített számlap Sötétben fluoreszkáló mutatók Két időzóna 24 órás kijelző

U-Boat

Az U-Boat olasz márka, aAz első óra, amelyet Ivo Fontana fejlesztett ki 1942-ben az olasz haditengerészet számára. Az órák fejlesztését az „Officine Fontana” laboratóriumban végezték. Az Ivo Fontana katonai modellje eltérő funkcionalitással és erőteljes dizájnnal rendelkezik: a bal oldalon egy nagy épület, hipertróf arab számokkal olvasható számlap és speciális részletek – koronaórák – kapott helyet, ami lényegében a funkcionalitásban és a biztonságban nyert.

A háború miatt azonban az olasz órákat nem adták ki tömeggyártásba. Csak 1999-ben adták el. A cég múltbeli hírneve helyreállította Ivo Fountains unokáját – Italo Fontana. Létrehozott egy modern U-Boat kollekciót, amely ötvözi a katonai idő sajátos dizájnját és egy új jövőképet. Az órák különleges olasz feszességük és kiváló olvashatóságuk abszolút sötétben is. Az óramodellek svájci ETA szerkezetekkel vannak felszerelve.

Az U-Boat fő gyűjteménye – Classico, Flightdeck és Thousands of Feet, amelyek viszont mini-vonalakra vannak felosztva. Koncepcionálisan az óra közös tervezési „paraméterekkel” és különböző anyagokkal rendelkezik a házhoz (titán bevonatú acél porlasztó PVD, sárga és rózsaszín arany különféle kombinációkban).Az olasz U-Boat óraszíjak színpalettája nagyon releváns: a fekete kombinációja merész arannyal és a fekete piros, hideg szürkével. 2010-ben a Baselworld 2010 kiállításon bemutatta az U-Boat 1001 Diver modelljét. Az óra átmérője 55 mm, amivel az egyik legnagyobb a világon.

A tok titánból készült, zafírkristály 5,5 mm vastag gumiszíj, a hagyományos „balkezes” védett korona, 40 órás teljesítménytartalék, vízállóság 1001bar-ig, ami tulajdonképpen a modell nevét is adta. Az U-Boat cég tisztelői Tom Cruise, David Beckham, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, sportolók, politikusok és show-üzletemberek.

Forrás:ITT

#uboat #u-boat #karóra

karóra adás-vétel