Típus: Analóg
Súly: 60 g
Méret: 16-21, 5 cm
Szíj szélessége: 22-20 mm
Tok színe: ezüst árnyalat
Forma: kerek
Átmérő: 44 mm
Vastagság: 9 mm
Eredeti Tommy Hilfiger csomagolásban.
Óratok anyaga: nemesacélA 316L nemesacél (Stainless steel) nagyon ellenálló anyag, amelyet gyakorlatilag nem lehet tönkre tenni. Kemény (nem hajlik és nem is törik), megtartja színét (nem reagál a testnedvekkel, ezért semmilyen fémdarabka nem szívódik fel a bőrbe és a testbe), és korrózió elleni bevonattal rendelkezik (ellenáll az oxidációnak és a korróziónak. Ezen felül ellenáll az édes és a sós víznek is.).

Táplálás: elem Az órát elem működteti.

Óraszíj anyaga: bőr A bőr az óraszíjak gyártására használt legkedveltebb anyagok közé tartozik. Elegáns hatást kelt, nem hűt és nagyon könnyen alkalmazkodik a csuklóhoz.

Dátum a hónap napja A hónap aktuális napjának kijelzése 1-től 31-ig.

Dátum a hét napjaA hét aktuális napjának kijelzése. A napok rövidítése angol nyelvűek

Vízállóság: 30M/3ATMA 30M/3ATM-ig vízálló jelöléssel ellátott karórák a vízzel való véletlenszerű érintkezésre alkalmasak (autómosás, eső). A 30M/3ATM az ISO 2281 által szabványosított vízállósági fokozatot jelöli. Az ISO tesztek magukba foglalják a hőmérséklet, a mélység és a nyomás (víz, levegő) különböző időtartamokban való változtatását a karóra nyugalmi állapotában, és mozgásban is.

Üveg: ásványi Az ásványi üveg jelenleg az órás üvegek legelterjedtebb típusa. Nagyon kemény, és magas a szilícium tartalma, aminek köszönhetően magas karc- és kopásállóság jellemzi. A zafír bevonatos üveg még nagyobb ellenállóságot biztosít a karcok ellen. Ez viszont nem jelenti azt, hogy abszolút megkaristolhatatlan.

Csatolás típusa: standard felcsatolás. A felcsatolás legelterjedtebb formája, amely főleg a bőr-, és a szilikon szíjaknál használatos. A csatot egyszerűen becsatolja a szükség szerinti lyukba.