Barion Pixel
1 030 000 Ft

Tag Heuer Monza Chronograph CR2111

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt TAG Heuer karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2024.05.13.
Adatlap
 • Modell Monza
 • Stílus hétköznapi
 • Nem férfi
 • Számlap típusa analóg
 • Óratok átmérője 38 mm
 • Gyártási év 2003
 • Működése automata
 • Szíj fajtája Bőr/műbőr
 • Limitált széria nem
 • Fizetési mód átutalás, készpénz
 • Szállítási mód személyes átvétel

Tag Heuer Monza Chronograph CR2111

Szögletes, vagy kerek? Nem tudod eldönteni? A Monaco túl szögletes? Netán a 80-as évek gyereke vagy? Akkor szeretni fogod a már szögletes formából átalakuló lekerekített idomokat.

Sokáig kerestem mire megtaláltam!

Full set, eredeti vásárlási számlájával, papírjaival, kártyájával és néhány extra szíjjal adom. Ebben benne van az eredeti Tag Heueres fekete bőrszíj is.

Ritka ilyen szép állapotban találni az eredeti kiegészítőivel. De a száraz tényekre:

Méret: 38mm, kézen picit nagyobbnak hat.

Kronométer, szép fehér számlap. 2003.01.03. eladás.

Egy éve kapott egy szervizt, így most a járásával sokáig nem kell foglalkoznod.

Csere köszönöm nem érdekel.

Bevizsgálás a vevő költségére természetesen lehetséges. Átadni Budapesten tudom, az általad választott órásnál!

TAG Hauer

A TAG Heuer megtestesíti az órakészítés képzeletet megragadó, egyedi hagyományának 150 évét. Felidézi a múltat, és építeni kezdi a következő 150 évet. Tükrözi az innovációt, precizitást és teljesítményt, valamint a tekintélyes sportok iránti töretlen szenvedélyt.

Miért pont a TAG Hauer?

Mi különböztet meg két márkát egymástól? Miért kínál a TAG Heuer olyan termékvonalakat, mint a  Formula 1, Monaco, Carrera, az SLR Chronograph vagy a Grand Carrera? Miért a TAG Heuer az egyetlen óramárka, amelyek tized, század, sőt ezredmásodperc pontossággal működnek? Hogyan lehetséges, hogy időmérő szerkezetei akár tízezred másodperc pontossággal mutatják az időt? A válasz egyszerű: minden a géneken múlik, mint az emberi test esetében. Az egyedi kombináció, amely minden embert megkülönböztet egymástól, és magába foglalja annak jogát, hogy születésünktől fogva a szüleinktől örökölt tulajdonságokkal leszünk felruházva.

Edouard Heuer és Fiai

Eduard HeuerUgyanez a márkákra is igaz. A márka magában hordozza alapítója Edouard Heuer, és fiainak Jules-Edouard és Charles-Auguste-nak vizionárius génjeit. Vállalkozó kedvüket, innovatív személyiségüket, szenvedélyüket a precizitásra való törekvésre, és mély szeretetüket a tekintélyes sportok iránt. Az oszcilláló szárnytól a Mikrograph-ig – ami a világ első mechanikus stopperórája volt. Századmásodperc pontosság mind olyan találmány, amelyekre a cég a mai napig alapozhatja pozícióját az órakészítés világában. Azóta az alapítók által meghatározott kereteken belül, napjainkban a menedzsment tagjokk bölcsességének köszönhetően tovább épül a márkasajátosságokra való építkezés. Erőfeszítéseik mind a termék, mind a kommunikáció fejlesztésére egyaránt összpontosulnak. DNS-ünk egyedülálló: a XIX. században került kialakításra, és jelentős arányban képviselteti magát a XXI. században is.

Sport és a TAG Hauer

A 2006-ban bemutatott Calibre 360 állandósítja az 1916-os Mikrograph által született szenvedély. A pontosság elsődleges a TAG Heuer Formula 1 megtestesíti végső keverékét. A presztízsnek és teljesítménynek, sportnak és csillogásnak, az Olimpiai Játékok vagy az agárversenyek tették az 1920-as években.

Az új, 2008-ban létrehozott TAG Heuer 360 Múzeum méltón ünnepli a kivételes TAG Az első Heuer hirdetés, 1913.Heuer DNS-t. Az egyedülálló sportszeretet örökség és a folyamatos, merész felfedezések technikai innovációk és precizitás tekintetében. Mint ahogyan remekműveink is innovatívak, ezt a múzeumot is így terveztük. Többek közt helyet ad a világ első 360°-os kúp alakú képernyőjének is, amelyet 12 számítógép üzemeltet. Óránként több, mint 1 millió képet tud feldolgozni, dinamikus prezentációt adva a cég órakészítésének történetéről. Ez a történet majd’ másfél évszázada tart. Végül, de nem utolsó sorban, ez a múzeum a TAG Heuer avant-garde, környezetbarát központjában található.

Forrás: http://www.orauniverzum.eu/a_tag_heuer_tortenete

#tagheuer #Professional #monaco #Carrera #Aquaracer #karóra

karóra adás-vétel