Barion Pixel
25 000 Ft

Skagen ezüst női karóra eladó

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Új Skagen karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.01.09.

Skagen ezüst női karóra eladó

Eladó új, Skagen női ezüst karóra

Skagen

1989-ben Henrik és felesége, Charlotte Jorst elhagyták szülőhazájukat, Dániát, és az Egyesült Államokba költöztek, hogy kövessék az álmot: saját vállalkozást vezetjenek, hogy megismertessék az amerikaiakkal a dán életmódot és filozófiát. Az Egyesült Államokban megalapították a Skagen Designs céget, amely luxus ékszereket és órákat gyárt vonzó és elfogadható áron.

Henrik és Charlotte Jorst

Napjainkban a Skagen egy nemzetközi vállalat, amelynek központja Renoban, Nevadában található, és kiterjedt irodahálózattal rendelkezik Dániában, Hongkongban, Németországban és az Egyesült Királyságban. A fő speciális butik Skagen kisvárosban, Dániában található.

Raghib Ismail – A Dallas Cowboys korábbi játékosa

Pierre Woods – New England Patriots

A Skagen Designs Amerika egyik gyorsan fejlődő vállalata, amely 2009-ben nagyszabásúan ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját.

Skagen órák

Skagen órák

Több mint két évtized alatt a cég számos férfi és női óra modellt adott ki. A modellek széles választékát a skandináv egyszerűséget tükröző, a tokok és a karkötők megjelenésében megtestesülő egyszerű dizájn teljesítmény jellemzi.

Lehet, hogy a tél a végéhez közeledik, de a Skagen által szponzorált síelőnk és olimpiai versenyzőnk, Alessandro Roberto még mindig felszakítja a pályákat

A tokok és a karkötők megalkotásánál a kiváló minőségű rozsdamentes acélt és a csúcstechnológiás svájci szerkezeteket használják fel. Valamint lehetőség van a titánból készült változatra, a tokba integrált céges átszámoló szíjjal.

Skagen órák

A számlapok zafírkristállyal és az időjelzőkkel vannak felszerelve. A mutatókat és a mutatókat fehér lumineszcens anyag borítja.A Skagen cég óráit megvásárolhatja saját gyártói üzleteiben, de megrendelését a hivatalos oldalon is leadhatja.

Forrás:ITT

#skagen #skagenwatch #karóra

karóra adás-vétel