Barion Pixel
20 000 Ft

Rotary GB00670/05(16137)

A HASZNÁLT-ÓRA.HU piactér üzemeltetői nem vállalnak felelősséget a hirdetések valóságtartalmáért! Kérjük, legyen körültekintő a vásárlások során!
Használt Rotary Watches karóra. A hirdetés feladási dátuma: 2023.01.22.

Rotary GB00670/05(16137)

Eladásra kínálom szép állapotú, címben megjelölt típusú Rotary karórámat. Friss elemcsere volt benne nem régen, szépen ketyeg, kimondottan kellemes a számlapja, dátumjelzővel. Sajnos az én gyűjteményemből szépen lassan kiszotult.

A tokozása nagyon jó állapotban van, a fémszíj használatlan feszes, egy finom felpolírozással teljesen újszerű. Természetesen a hozzá járó extra láncszemekkel eladó.

Rotary Watch

A Dreyfuss családi vállalkozás története a svájci La Chaux de Fonds városában kezdődött. A fiatal Moise Dreyfuss műhelyt alapított az óragyártáshoz. Moise fiai megtalálták a módját, hogy csökkentsék az órák árát a gyengébb minőség nélkül.

A La Chaux de Fonds városában 1967-ben épült az órákat gyártó gyár. Háborúk és válságok nem tudták megállítani a családi vállalkozást.  A Rotary márka megbízható, stílusos és megfizethető órái miatt népszerűvé vált Dél-Afrikában, az Egyesült Királyságban, Malajziában, Szingapúrban, Új-Zélandon és Ausztráliában. A Dreyfuss következő generációja a családi vállalkozást is irányította. Az 1970-es években a svájci óraipar válsága megrendítette a cég stabilitását, és 1984-ben eladták az óragyártó céget, amely majdnem abbahagyta a gyártást.

A Moise Dreyfuss Ltd. cég 1987-ben folytatta tevékenységét, a Dreyfuss család negyedik generációja – Robert, a hagyományos családi vállalkozást újrateremteni akarva, tárgyalni kezdett a gyár és a Rotary márka megvásárlásáról annak tulajdonosaival. 1992-ben Robert megvásárolta a Rotary márkát.A cég továbbra is kiváló minőségű Rotary órákat gyárt megfizethető áron.

A legtöbb óramodell kvarc szerkezetű és klasszikus stílusú. Egyes modellek automatikus mozgatással készülnek.A Revelation, Reversible és Reminder modellek lefelé forgó tokkal készülnek, és ezek a cég büszkeségei. A forgatható tokos karórák a 30. évben jöttek divatba, akkoriban a pólóóráknak hívták őket. Ezek az órák a Rotary egyik szimbólumává váltak.A megfordítható modell kis automata mozgatással és automatikusan feltekert rotorrendszerrel van felszerelve, amely csak a hátsó üvegen keresztül látható.

A Revelation órák két kvarcszerkezettel és két számlappal rendelkeznek, amelyek az elforgatott tok ellentétes oldalán találhatók. Ezek az órák a második időzóna idejét mutatják.A Reminder órák hátlapja tökéletes egy emlékezetes felirathoz vagy egy gravírozott monogramhoz.A Rotary órák ötvözik a minőséget, a megbízhatóságot, a klasszikus stílust és a megfizethető árat.

Forrás:ITT

#karóra #rotary #rotarywatch #rotarykaróra

karüra adás-vétel